Hopp til hovedinnhold
Se «sketten» video.

GILF-alarm fra Finnmark

Skuespiller Bjørn Sundquist legger kølla på bordet i videoen til Oslo-bandet Bull og deres singel «Under My Skin». Vel, 62-åringen byr i alle fall på mye av sin naturlige kropp.

Se videoen her og les hva regissør, vokalisten og hovedpersonen selv sier nedenfor:

Singelen kan du høre via WiMP og laste ned her. Den Spellemanns-nominerte regissøren Nicolai Aass: – Vi skjøt videoen iløpet av én lang dag i et shabby lokale i Oslo sentrum. Utgangspunktet til Bjørn var at han digget låta, og ville skape en beinhard psykopat av en karakter. Det var meget kaldt under innspillingen, men Bjørn leverte showet sitt gang på gang og viste en arbeidsmoral jeg tror man vanskelig finner hos andre. Det var vel kun Bjørn og jeg som visste hvor drøyt resultatet skulle bli, så det var en rimelig artig stemning på settet da Bjørn stod igjen i den svarte underbuksen sin etter første take! For meg var det en stor ære å få jobbe med en så proff, og ikke minst trivelig fyr.

Vokalist Alexander Bull: – Bjørn ser jo ut som en gammal rocker, og er den perfekte fyren for rollen. Jeg har aldri sett noe så kult i hele mitt liv.

Bjørn Sundquist til Dagbladet: – Jeg ba om å få tilsendt låta og syntes det hørtes tøft ut. Jeg hadde ikke takket ja hvis jeg ikke likte det jeg hørte. Det er moro å tøye mine egne grenser og prøve nye ting. Jeg holder meg levende på den måten.

– Artig, frekt og fint, akkurat sånn jeg liker det.

– Grunnen til at jeg takket ja var først og fremst den røffe og rå musikken, «sketten rock» som vi sier i Finnmark.

Fun fact: Bjørns band The Guys får litt oppmerksomhet i videoen.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer