Hopp til hovedinnhold
Gigi Hadid åpner opp om angst under graviditeten
Graviditeten var ikke bare en dans på roser for Gigi (Kevin Mazur/Getty Images)

Gigi Hadid åpner opp om angst under graviditeten

Gigi Hadid forteller at hun var redd for å ikke være en god nok mor.

I april i fjor begynte ryktene om at Gigi Hadid var gravid med artist-kjæresten Zayn Malik å svirre.

Ryktene viste seg å være sanne, for i september ble supermodellen mamma for første gang til datteren Khai.

Paret har likevel holdt kortene svært tett til brystet etter at datteren kom til verden, og de har gjort det klart at de ønsker å skjerme Khai fra livet som følger med det å ha offentlige foreldre.

Tidligere denne måneden skrev Gigi et åpent brev til media og fans, der hun ber fotografer om å respektere familiens ønske ved å holde større avstand og sladde datterens ansikt på bilder.

Selv om Gigi ikke ønsker å vise frem datteren, åpner hun likevel fra tid til annen opp om livet som mamma.

Nå letter 26-åringen på sløret om at hun hadde angst for å ikke være en god nok mor da hun gikk gravid.

Gigi har delt noen søte tilbakeblikk til graviditeten på Instagram etter at datteren ble født<3 (Instagram/gigihadid)

Gigi Hadid skrev dagbøker under graviditeten, som hun en dag vil gi til Khai.

Gigi er nemlig på forsiden av augustutgaven til magasinet Harper’s Bazaar, og er veldig ærlig i det tilhørende intervjuet.

Hun forteller blant annet at hun skrev både «gode» og «dårlige» dagbøker under graviditeten, som hun gjerne vil gi til datteren en dag.

– Under graviditeten hadde jeg en dagbok som jeg kalte min «gode dagbok» og en som jeg kalte min «dårlige dagbok». De var ikke så bokstavelige, men en av de var mest for minnene, for Khai.

– Kanskje jeg en dag gir henne min «dårlige dagbok» bare for å være ekte. Den inneholder angsten min og dagene jeg følte på om ‘jeg er bra nok til å bli mor?’. Jeg ville ikke føle meg skyldig over å føle på de tingene eller å skrive de ned, sier Gigi.

Gigi på trilletur i New York med en godt tildekket Khai (Gotham/GC Images)

Det er ikke første gang Gigi er åpen om mammalivet.

I februar fortalte 26-åringen åpent om fødselen og livet som nybakt mor.

– Jeg tror alle visste at jeg har et villdyr i meg. Når du ser noen gjøre det der, ser du på dem litt annerledes. Jeg så sikkert gal ut. Jeg var en dyrekvinne, sa hun om fødselen til Vogue da.

Hun la heller ikke skjul på at kroppen naturligvis forandrer seg etter en graviditet og fødsel, og at hun synes det er helt greit at hun ikke ser ut som hun gjorde før.

Jeg vet at jeg ikke er så tynn som før, men jeg er veldig realistisk av meg. Jeg sa rett ut: «Ja, jeg gjør et cover for Vogue, men jeg kommer naturligvis ikke til å være en size 0‘». Ikke føler jeg akkurat nå at jeg trenger å være det heller. Jeg synes det er en velsignelse at på dette tidspunktet i motebransjen kan de som sier at jeg må være det, heller drite og dra.

Se også: Bella Hadid viser frem ny kjæreste på Instagram

Les mer