Hopp til hovedinnhold
Gigi Hadid Zayn Malik
Zayn Malik og Gigi Hadid på Met Gala i 2016 (Mike Coppola/Getty Images)

Gigi Hadid med åpent brev til media og fans om datteren Khai

Gigi Hadid gir klar beskjed.

I et åpent brev på Instagram henvender supermodellen seg til paparazzi-fotografer, pressen og fan-kontoer.

Gigi fikk datteren Khai sammen med artist-kjæresten Zayn Malik i september 2020.

I motsetning til en del andre kjente foreldre ønsker de ikke at Khai skal bli en offentlig person før hun eventuelt tar valget selv.

Nå ber Gigi fotografer om å respektere familiens ønske. Blant annet ved å holde større avstand slik at de ikke skremmer Khai, og ved å sladde datterens ansikt på bilder.

Det åpne brevet er vakkert og velskrevet. Les vår oversettelse nedenfor!

Gigi Hadid forteller at hun bare vil beskytte Khai – slik alle foreldre gjør for sine barn.

At den snart ett år gamle datteren blir eldre og mer nysgjerrig gjør det vanskeligere å holde henne skjult for omverdenen.

Når babyen vår vokser opp må vi innse at vi ikke kan beskytte henne fra alt slik vi ville og kunne da hun var mindre. Hun elsker å se verdenen! Og selv om hun får mye av det ute nær gården [vår], får hun også oppleve andre steder – en ren velsignelse.

På vår seneste reise til New York har hun begynt å ville ha solskjermen oppe (noe hun er vant til hjemme) og ordner det selv 😅 Hun skjønner ikke hvorfor hun er tildekket i byen. Eller hva det er jeg vil beskytte henne mot.

Jeg vil også at hun skal se den mest fantastiske byen i verdenen + de vakre og mangfoldige folkene som går ned gatene i NYC… Det vil si, uten stresset av mediesirkuset som kommer med foreldre som er offentlige personer.

Jeg vet at lovene forandres fra stat til stat, og jeg har sett noen paparazzi-bilder av barn i NYC med ansiktene gjort uskarpt. Men, etter å ha spurt rundt, tror jeg at det i bunn og grunn handler om integriteten til fotografen, publikasjonen, eller fans som deler bildet.

Gigi og Khai via Gigi sin Instagram (Instagram/GigiHadid)

Jeg skriver alt dette for å si: Til paparazzi, presse og elskede fankontoer. Dere vet at vi med intensjon aldri har delt vår datters fjes i sosiale medier. Vårt ønske er at hun kan velge hvordan hun kan dele seg selv med verdenen når hun er gammel nok, og at hun kan ha en barndom som er så normal som mulig. Uten å bekymre seg for et offentlig liv hun ikke har valgt.

Det ville betydd alt for oss, når vi tar med oss datteren vår for å se og utforske NYC og verdenen. Om dere kan PLIS PLIS PLIS gjøre ansiktet hennes uskarpt på bilder, hvis og når hun er fanget på film. Jeg vet at det er en ekstra innsats. Men som en ny mor, vil jeg bare det beste for babyen min, som alle foreldre gjør…

Gigi skriver videre at hun ønsker å fortsette debatten om eksponering av barn på nettet og i media.

Jeg håper at dette kan fortsette samtalen om å beskytte mindreårige i media, selv om de kommer fra en offentlig familie.

Jeg vil sende en stor takk til de paparazzi-fotografene som har vært så respektfulle etter at jeg ba dem om å holde avstand da jeg gikk med barnevognen etter min første tur til NYC med Khai. Jeg ser dere og jeg setter pris på det.

Jeg kan se for meg at nært og dramatisk paparazzi-kaos må være overveldende og desorienterende for et barn… Det er fortsatt det for en voksen som forstår og må hanskes med det ofte.

Jeg setter pris på at dere tar dere tid til å lese dette og jeg håper dere kan forstå hvor dette kommer fra. Med kjærlighet, G

Apropos eksponering av barn: Fans tror Kylie Jenner kan være gravid igjen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer