Giftet seg med barndoms-crushet

11. mar 2019 kl. 16:23

CHANCELOR OG KRISTEN <3 (INSTAGRAM)

Chancelor Bennett og kona Kristen Corley har en søtere forhistorie enn de fleste.

Denne helgen giftet Chance the Rapper seg med kjæresten han har hatt siden 2012 (dog med et brudd fra 2016-2017), men de møttes langt tidligere enn det.

Forrige uke fortalte Chicago-artisten at han først så sin kommende fru på en privat fest i regi av morens arbeidsplass. Via Twitter skriver 25-åringen at Kristen var en av tre jenter som opptrådte med et Destiny’s Child-nummer på festen. Chance ble trollbundet av Kristen (som inntok rollen som Kelly Rowland), og var så betatt at han verken turte å danse eller hilse på henne.

Ni år senere møttes de to ved en tilfeldighet i Texas. Paret begynte å date, men det var først hjemme i Chicago Chance skjønte hvem sin nye (og gamle) drømmedame var.

I 2015 fikk de datteren Kensli. I sommer ble Chance og Kristen forlovet, og denne helgen giftet de seg – syv år etter at de ble kjærester, og 16 år etter at de møttes for første gang.

Gratulerer!

View this post on Instagram

Gratulerer Kirsten & Chancelor 💍 Forrige uke fortalte #ChanceTheRapper at han først møtte sin kommende kone da han var 9. Kirsten og to venninner gjorde en Destiny’s Child-opptreden (hun var Kelly) på morens jobbfest. Chance forelsket seg umiddelbart, men turte ikke å hilse på henne. 9 år senere møttes de tilfeldigvis i Texas, men først etter litt dating skjønte de hvor de først møttes i 2003 ♥️ Denne helgen giftet de seg etter 7 år sammen.

A post shared by 730.no (@730no) on

Se også: Pete Davidson klapper tilbake mot de som kommenterer aldersforskjellen