Hopp til hovedinnhold

– «Get Lucky»? Jeg hadde skrevet den fuckings låta på én time

TRALLALA: LIAM VELGER Å OVERSE HYPEN (COLUMBIA/SONY)

   
Lenge før Kanye West proklamerte «Jeg er gud» eller klagde høylydt på ananas med biffsmak, var det Oasis-brødrene Liam og Noel Gallagher som sto for det meste av drittslenginga og absurde uttalelser i den kulørte musikkpresse.
 
Manchester-gutta er voksne(re) nå, men dukker fortsatt titt & ofte opp med sitater som lander dem magasinoverskrifter som om det var 1995 (alias året «Wonderwall» droppet, yo). 40 år gamle Liam, som nå fronter rockegruppa Beady Eye, benyttet anledningen under et intervju med kvalitetsblekka «Get Lucky»:
 
– Jeg skjønner ikke hva alt oppstyret er. «Get Lucky»? Jeg hadde skrevet den fuckings låta på én time. 
 

(Really? Fortsetter under videoen til Beady Eyes splitter nye singel «Second Bite of the Apple» – produsert av fantastiske Dave Sitek fra TV on the Radio.)

 

Den storkjefta vokalisten, som ble kåret til tidenes beste frontfigur av det britiske magasinet Q i 2010, forteller også til The Sun at han synes det er døvt at den franske elektronikaduoen alltid gjemmer seg bak sine karakteristiske robotkostymer:
 
– Jeg klarer ikke konseptet med at de på død og liv skal kle seg ut. Ta av deg den jævla hjelmen. Få se hvordan du ser ut uten hjelm, hva enn du nå heter.
 
(Thomas Bangalter og Guy-Manuel de Homem-Christo – red. anm.)
 
Oh well: Beady Eyes andre album BE dropper 10. juni via Columbia. Sjekk det ut – eller, gjør som folk flest og bruk spenna på denne.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer