Hopp til hovedinnhold
kanye west adidas ceo kasper rorsted also dead at 60 instagram the new york times yeezy
Kanye West (Scott Dudelson/FilmMagic)

George Floyd døde av fentanyl og ikke på grunn av politiet insinuerer Kanye West

George Floyd ble kvelt til døde av en politimann, men Kanye West klandrer fentanyl.


OPPDATERT 2: N.O.R.E. beklager:  – Jeg vil bare være ærlig, jeg støtter ytringsfrihet. Jeg støtter at alle, vet du, som ikke blir sensurert. Men jeg støtter ikke at noen såres. Jeg var ikke klar over at George Floyd-uttalelsene i showet mitt var så sårende. Og du må innse at det var de første fem minuttene av showet. Da han kom inn, sa han til produsenten min… Han sa at hvis han slutter å filme, vil han gå ut… Jeg beklager til George Floyd-familien. Jeg beklager til alle som ble såret av Kanye Wests kommentarer, sier N.O.R.E.


OPPDATERT: Stephen Jackson slår ned på Kanye West. Se video nedenfor.

Kanye West fikk store overskrifter under Paris Fashion Week på grunn av stuntet med White Lives Matter. For så å umiddelbart stille med Tucker Carlson på Fox News for å snakke om det. For deretter å bli låst ut av Instagram og Twitter grunnet antisemittisme. Nå kommer Ye med sin mening om drapet på George Floyd etter å ha sett filmen The Greatest Lie Ever Sold: George Floyd and the Rise of BLM. Laget av hans politiske partner Candace Owens.

– Jeg så George Floyd-dokumentaren som Candace Owens ga ut. En av tingene som to av hans roommates sa var at de ville ha en høy fyr som meg. Og dagen han døde sa han en bønn i åtte minutter, sier Kanye West. – De ga ham fentanylen. Hvis dere ser [på videoopptaket av drapet], fyrens kne var ikke en gang på nakken hans på den måten.

Se Kanye West snakke om George Floyd hos Drink Champs med N.O.R.E. nedenfor.

Ye legger til at han er lei av at folk tror at han har blitt sinnssyk.

– Alle sier at jeg er 730. Jeg skal bruke det til min fordel.

– Jeg fortalte dere at jeg er en leder. Jeg fortalte dere at jeg skal sette folket mitt fri.


Den tidligere politibetjenten Derek Chauvin knelte på nakken til ubevæpnede George Floyd i mer enn ni minutter 25. mai 2020. Det ble funnet fentanyl i blodet, men ifølge BBC konkluderte toksikologen Daniel Isenschmid, som analyserte blodet og urinen til George Floyd, at så mye fentanyl var metabolisert at en overdose ville være usannsynlig. I rettssalen sa eksperten Dr. Martin Tobin at dødsårsaken er mangel på oksygen, og at «en person i god form ville ha dødd» av kneet til Derek Chauvin i så lang tid.

kanye west drink champs gianna floyd Darnella Frazier george floyd pulitzer prize pullitzer-pris 730no 1 copy

George Floyd med datteren Gianna Floyd (privat)

Dr. Bill Smock, som jobber for politiet, sa at folk som overdoser på fentanyl ikke merker mangelen på oksygen og at de blir søvnige. Mens George Floyd er tydelig opprørt og roper at han ikke kan puste. Derek Chauvin ble i 2021 dømt til 22 år og seks måneder i fengsel for forsettlig drap. I 2022 ble han dessuten dømt til 21 år og fem måneder fengsel for krenkelse av borgerrettighetene.


Ye snakker også om Virgil Abloh, og setter også her spørsmålstegn ved dødsårsaken.

– Nå lager dette hvite selskapet Louis Vuitton statuer av ham som en martyr. Og vi vet ikke nøyaktig hvordan [han døde]. De sa det var kreft.

Tremaine Emory, den kreativ lederen for Supreme, hevder at Kanye West bevisst ikke ble invitert til den private begravelsen til Virgil Abloh, fordi Kanye behandlet designeren dårlig. Selv når Ye visste at Virgil var dødssyk. Drink Champs lages for REVOLT. Kanalen er grunnlagt av Diddy alias Sean Combs, som Kanye West falt ut med etter White Lives Matter-skjortene. I intervjuet kommer Ye igjen med antisemittiske troper om at «jøder kontrollerer mediene» og at de fremstiller ham negativt.

Toksisk nok kaster han også ut en påstand om at Pete Davidson er avhengig av heroin.

REVOLT fjernet showet i dag, men deler et bonusklipp hvor N.O.R.E. alias Noreaga snakker til Kanye om Black Lives Matter.

Den tidligere NBA-stjernen Stephen Jackson, som vokste opp med George Floyd, tar til Instagram med snutter hvor han rister på hodet over folk som utnytter dødsfallet på denne måten.

– Du kjenner alle som sender meg denne videoen. Hør, den beste tingen å gjøre er å ringe datteren hans. Ring kusinen hans… Ring folk som kjente ham hele livet. Ikke snakk med opportunister… Fordi det er det dere gjør. For på samme tid da all denne George Floyd-dritten pågikk, skrek alle George Floyd ditt og George Floyd datt. Fordi alle prøvde å tjene penger på noen andres smerte, sier basketveteranen.

– Men dette er ikke dagens hustle. Den nye hustlen er å snakke om ham og disse ham. All den dritten der er svak. Dere er alle clout-chasing. Dere ser bare triste ut….

I sin caption skriver Stephen Jackson at det er trist at Ye «må snakke om andre folks liv for å holde seg relevant».

«It’s all noted. To say u a legend in music Kanye West it’s sad that u still gotta talk about other people lives to be relevant is wack. It’s really sad u doing all this over some “Pussy”. Tender dick ass n****a.» 

Se snuttene nedenfor.

Selv Boosie Badazz er oppgitt over Ye.

Apropos intervjuer som blir fjernet: Da Kanye West gjestet TMZ TV i 2018 skal de ha klippet ut deler hvor Ye sier at han elsker Hitler.

Pussig fakta: Da Ye var på premieren til Candaces film The Greatest Lie Ever Sold: George Floyd and the Rise of BLM i Nashville denne uken, gikk han på den røde løperen sammen med Ray J.

Se også: Kanye West viser pornovideo til forfjamset adidas-sjef


Litt mer lettbeint: Kanye West blir spurt om han er singel.

– Jeg går fra kjæreste til kjæreste. Jeg liker fokus, forklarer Ye.

– Som jeg sier… Would it ammuse you if I muse’d you?… Jeg liker å gjøre en jente til min muse. Jeg liker å ta dem med på reise ut av landet… Gi dem Birkins…

– Kanskje jeg til og med kjøper et hus til en jente. Jeg er bare på noe ridiculously rich shit

Populær mæbe: Drake ga Julia Fox to Birkin-vesker, så Kanye West gir henne fem 🫠


Se også: 45-åringens nye muse er 23-åringen Juliana Nalu

Juliana mener at hun ser ut som datteren til Beyoncé og Rihanna 🙂

Les mer