Gatekunstner angriper Lady Gaga og Miley Cyrus med falske Grammy-plakater

27. jan 2018 kl. 00:00
SABO-TAJSE (INSTAGRAM)

SABO-TAJSE (INSTAGRAM)


Før jul slo kunstneren Sabo ned på Meryl Streep med #SheKnew-plakater. Sabo klistret disse med budskapet, som indikerer at hun visste om de angivelige overgrepene og voldtektene til Hollywood- mogulen Harvey Weinstein.
MERYL FÅR KJØRT SEG I GATENE (TWITTER)
 


Den anonyme provokatøren, som beskriver seg som konservativ og supporter av høyresiden, benytter nå anledningen til å angripe Lady Gaga og Miley Cyrus i forkant av kveldens Grammy-show, hvor de opptrer.


Sabo har laget det som ser ut som Grammy-reklame, med nakenbilder av Gaga og Miley tatt av berømte seksuell trakassering). 
 
Plakatene sier LONG LIVE MUSIC, med Grammy- og CBS-logoene, men også med hashtaggen #WeAllKnew. 
 
Disse klistret han opp rundt i Hollywood natt til lørdag, på steder hvor det vanligvis henger reklame og steder hvor det tok lang tid før de ble fjernet.  
 
 
 


Sabo sier til THR at han kritiserer musikkbransjen for å gi ut rapsanger med kvinnehat.


– Hvordan kan noen bli sinte for at jeg putter opp disse når ingen ser ut til å bli sint over hva musikkbransjen pusher til barna våre?


Grammy-gjester er oppfordret til å ha på hvite roser for å støtte kampanjen #TimesUp, noe Sabo mener er hyklersk da så mange i bransjen har visst om seksuell trakassering, overgrep og ufinheter uten å si ifra.
 
Se også: Toppsjef hos Warner Sverige sparket for seksuell trakassering (Visste de andre sjefene?)