Gåsehud fra Arif – se video

8. jan 2016 kl. 00:00
HARD NORSK KOST (NORA/WARNER)
HARD NORSK KOST (NORA/WARNER)


Arif «Intro». Produsert av Thomas Eriksen. Noe av det tøffeste fra Norge på lenge. Se den nye videoen nedenfor i regi av akam1k3 og Christian Bastiansen.
 

Dette er en samtale mellom meg som kid, ungdom, og voksen. Første verset snakker/skriker/rapper jeg om personlig erfaringer og opplevelser som kid på Bogerud og Skullerud, sier Arif til 730.

«Kom inn på stedet som her var det liv mor, eller hva Gina?» Dette er min måte å vise at jeg snakker som en ungdom. Det er litt typisk meg å blowe off noe seriøst eller trist med en tørr vits. Sikkert en slags forsvarsmekanisme. Dette er en låt jeg er utrolig stolt av, og glad for at vi fikk laget.


– (Dette er) en av de vanskeligste og mest personlige låtene jeg noensinne har skrevet, og det tok meg flere forsøk før jeg klarte å spille den inn uten å bryte sammen. Om tre uker (29. januar) lover jeg å spille med hjertet utenpå skjorta foran det som ser ut til å bli en fullsatt Sentrum Scene. Jeg skal gjøre mitt livs show, og jeg håper jeg ser deg der.

Se også: Arif brekker ned HighEnd / Asfalt for 730