Hopp til hovedinnhold
Nicki Minaj på MTV VMAs i 2017 (Frazer Harrison/Getty)
Onika åpner opp om livet som mamma (Frazer Harrison/Getty)

Nicki Minaj om operasjoner hun angrer på

Nicki Minaj forsøker å holde det ekte?

Rap-mogulen bretter ut om livet som mamma og forteller at hun aldri skulle ha lagt seg under kniven til å begynne med.

Mange mener dog at Onikas etterpåklokskaphet er hyklersk og motstridende.

Onika Tanya Maraj-Petty alias Nicki Minaj (født i 82) har planer om å slippe det etterlengtede albumet Pink Friday 2 i desember (vi får se om det blir flere utsettelser).

I den anledning har rapperen beveget seg sakte, men sikkert tilbake i rampelyset. I 2020 fikk hun – til fleres misnøye – sitt første barn med Robert Petty. Året etter mistet hun faren i en tragisk bil-hendelse i Trinidad. Dette kom i kjølvannet av det hun selv omtaler som The Nicki Hate Train-æraen, hvor hun følte seg lite verdsatt i bransjen.

Nicki med Papa Bear. Rapperen har ikke annonsert sønnens ekte navn (Norman Jean Roy)

«Roman’s Revenge»-artisten har forståelig nok trukket seg tilbake fra sosiale medier etter alt dette, men musikken holder hun heldigvis gående. Den nye singelen «The Last Time I Saw You» ser ut til å gjøre det ganske mid på topplistene, selv om den passer som hånd i hanske for Pink Friday 2-estetikken.

I et podkast-intervju med Run-Through With Vogue deler Onika noen tanker om hva som fikk henne til å ville legge seg under kniven til å begynne med.

– Jeg likte ikke å være tynn, ha flat rumpe … å ha pupper som ikke satt høyt nok. Det var mange ting.

I juni annonserte Nicki at hun hadde gjennomgått en brystreduksjon.

(instagram/nickiminaj)

– Jeg pleide å ha en større rumpe, og nå ser jeg tilbake og innser hvor dumt det var, legger hun til.

– Elsk kurvene dine, og elsk ikke-kurvene dine. Det er ikke noe galt med noe av det.

_________________________________________________________________________________________

Les også: Nicki Minaj og ektemannen ønskes fjernet fra nabolaget

_________________________________________________________________________________________

(Norman Jean Roy)

Nicki legger til at hun skulle ønske hun elsket kroppen sin for det den en gang var.

– Jeg så nettopp på en video som jeg la ut på Instagram da jeg var 25, og jeg ville betalt for å se slik ut akkurat nå. Men i dag kan jeg si at jeg er i fred med den jeg er og hvordan jeg ser ut.

I et annet intervju med Vogue snakker hun om skyggesiden av den kroppspositive bevegelsen.

– Jeg er ikke for kroppspositivitet hvis det betyr usunne kropper. Det er bull. Det er ikke troverdig, så la oss slutte å late som.

Denne uttalelsen splitter mange på det store internettet, inkludert den lojale fanbasen ved navn Barbz. Flere mener Nicki ikke forstår sin egen dobbeltmoral. En skal tross alt ikke lete lenge i musikkatalogen for å finne lyrikk som kan tolkes som kvinnefiendtlig og skadelig for kroppspositivitet.

Fuck the skinny bitches, fuck the skinny bitches in the club / Fuck you if you skinny bitch,

That real ass aint keep your man at home, synger hun også på slutten av «TROLLZ» med Tekashi 69.

«Hvordan skal du si at du ikke støtter «usunn kroppspositivitet», men hele bildet ditt og merkevaren din har i årevis vært promotering av et usunn og uoppnåelig kroppsbilde/-type. Dere wannabes er så slitne, la oss snakke om det selv om dere burde være flaue,» skriver en X-bruker.

En aldri så liten #tb er på sin plass til da Nicki kalte Miley Cyrus for en kylling etter at hun disset henne på låten «Cattitude».

Den kroppspositive bevegelsen har skapt utallige overskrifter og debatter i kommentarfelt i løpet av de siste årene. Det kveruleres ofte om kroppspositivitet skal inkludere overvektige kropper ettersom det kan gi et feil signal til mennesker som trenger medisinsk oppfølgning for å redusere vekten sin. Den påfølgende debatten har gjort litt for mange til helseeksperter på nett.

Barbz-en hevder Nicki har gjort mye for den kroppspositive bevegelsen gjennom årene.

Nicki er heller ikke den eneste som melder at morsrollen har gitt henne et nytt perspektiv på plastisk kirurgi-debatten. Senest i sommer fortalte Kylie Jenner at forkjærligheten for datteren Stormi motiverte henne til å omfavne sine naturlige trekk.

Les også: Kylie Jenner om brystoperasjonen: – Skulle ønske jeg aldri gjorde det

Nyeste saker fra 730.no

Les mer