Hopp til hovedinnhold
SLEEP ALL DAY, PARTY ALL NIGHT, NEVER GROW OLD (WARNER BROS.)

Ganske klassisk vampyrfilm som tv-serie

SLEEP ALL DAY, PARTY ALL NIGHT, NEVER GROW OLD (WARNER BROS.)
 

I 1987 ble den muntre skrekkfilmen The Lost Boys en global kinosuksess. Nå har The CW bestilt piloten til en serieversjon, ifølge Variety
I likhet med filmen finner handlingen sted i en vakker turistby utenfor San Jose i California. Men stedet har en dyster hemmelighet med spisse hoggtenner. Når to brødre som har mistet faren sin flytter til byen med moren for å få en ny start på livet, blir de lokket inn i underverdenen til de lokale, too school for cool-aktige vampyrene.
 
Serien produseres av Veronica Mars-duoen Rob Thomas og Dan Etheridge.  

VAMPYRER VS. UNGE HELTER I ORIGINALE THE LOST BOYS FRA 1987 (WARNER BROS.) 

Den originale filmen er laget av Joel Schumacher (St. Elmo’s Fire, Falling Down), med Kiefer Sutherland (24) i rollen som vampyrlederen og dynamittduoen Corey Haim og Corey Feldman som heltene. Sistnevnte spiller i The Lost Boys’ to oppfølgere, som kom over 20 år senere. Skuespillerne i den kommende serieversjonen annonseres snart. 


Forhåpentligvis blir serien like cheesy som 80-tallsfilmen:

The CW annonserer også at de starter produksjonen av piloter for Jane the Virgin-spinoff Jane the NovelaRiverdale-spinoff Katy Keene og en serie med Nancy Drew alias 18 år gamle Frøken Detektiv.  
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer