Hopp til hovedinnhold
BEN, BLAKE, JON OG BEN (?) (SANDREW METRONOME/WARNER BROS.)

Gangster of love og Gossip Girl-girl

Ben Affleck har hovedrollen, regi og manus i The Town, hvor han spiller en Boston-bankraner som etter flere iskalde runder forelsker seg i en banksjef (britiske Rebecca Hall) han tidligere har tatt som gissel. Dette blir selvfølgelig komplisert, blant annet fordi Bens karakter har en hissig FBI-agent i hælene som merker et par såkalte ugler i mosen.

Agenten spilles av Jon Hamm alias store Don Draper i Mad Men, mens den 37 år gamle Jennifer Garner-ektemannen (og Gwyneth Paltrow- og Jennifer Lopez-eksen) også har tatt med fagre Blake Lively alias Serena van der Woodsen i Gossip Girl og Jeremy Renner fra Oscar-boosten The Hurt Locker og den potensielle blockbusteren The Avengers.

Rollen som gangsterens gamlekjæreste fikk ikke Blake på grunn av hennes populære serie.

– Jeg har aldri sett Gossip Girl. Jeg så (henne i fjorårets) The Private Lives of Pippa Lee, hvor hun er veldig, veldig bra, og hun er bra i min film, sier Ben til MTV.

Den nye traileren har med så mye fra kjærlighetsthrilleren at det nesten er på plass med en liten ødeleggelsesalarm (spoiler alert):

Fortsetter nedenfor.


Hvis du ikke blunker ser du Ben flekse nye muskler.
Filmen, som har USA-premiere i september, er basert på Chuck Hogan-romanen Prince of Thieves.

Boston-rapperen Slaine alias George Carroll Jr. måtte droppe å bli med House of Pain-gruppen La Coka Nostra til Norge på grunn av filminnspillingen.

The Town referer til Charlestown, er en tidligere belastet, irsk Boston-bydel, som rapperen sier står ham nær. 

Se bildene fra Oslo-konserten!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer