Hopp til hovedinnhold

Gangsta shit anno år 2072: Looper

«DU FUCKA OPP OM 30 ÅR SÅ DU MÅ DØ IDAG» (TRISTAR)

Okay, tunga rett i munn:

Året er 2042, og Joe Simmons (Joseph Gordon-Levitt) jobber som en «looper» (leiemorder) for mafiaen i Kansas City.

Den kaldblodige 25-åringen har ansvaret for å ta livet av ofre som blir sendt til ham fra framtiden.

Gangsterne i år 2072 har nemlig skjønt at det er langt ryddigere og mindre risikofylt å sende sin beef 30 år tilbake i tid, hvor Joe står klar til å knerte dem.

Men så en dag får Inception-hunken tilsendt en framtidig versjon av seg selv (som spilles av Bruce «overgangsaldernammenam» Willis), og det blir tydelig for Joe at mafiaen prøver å kvitte seg med ham for å slette alle spor av leiemordbusinessen. 2072-Joe (Willis) prøver seff å stikke av, så 2042-Joe må gjøre som Finn Kalvik og finne seg sjæl.

Se traileren til Looper her:

Råflotte Emily Blunt og alltid like kule Jeff Daniels dukker opp, sammen med hunkete Noah Segan og Little Miss Sunshine-nerden Paul Dano. Filmen er regissert av amerikanske Rian Johnson, som tidligere har jobbet med Gordon-Levitt via sin supre debutfilm Brick i 2006.

Fun geek-bonus-fact-fail: Nettet kokte tidligere denne uken, da et (fake) skjermbilde fra Back To The Future II begynte å sirkulere på nett. Bildet viste en photoshoppet versjon av datoen Marty McFly reiser til i Robert Zemeckis’ 1989-klassiker (som var jukset til å vise 27/06/12 – altså onsdag), mens alle ekte BTTF-hoder vet at Marty og hans 1981′ DeLorean reiser til 21/10/15.
Se også: Kjekkasen Joseph dukker også opp i en annen STORfilm i år: Denne

Nyeste saker fra 730.no

Les mer