Gamlekjæresten hennes sliter

17. apr 2009 kl. 00:00

Presanger man får av kjæresten er ofte ekstra stas, men gaven (og tanken som teller) blir mindre sexy hvis den er stjålet.

Da rapper Lil’ Kim var sammen produsenten Scott Storch, gav han henne en meget dyr Bentley, som lysluggen ifølge TMZ ikke eide. Kun leide.

I en periode tjente den Miami-baserte kanadieren bra ved å lage musikk for stjerner som Christina Aguilera, Chris Brown, Paris Hilton, Eve og Busta Rhymes, etter å ha vært medlem av The Roots og spilt keyboard i Dr. Dres studio.

Men så gikk det brått nedover med 35-åringens karriere og inntekter.

Storch sluttet å betale leasingavgiften på luksusbilen som han gav til Kim, slik at kjøretøyet fikk status som stjålet. Produsenten, som i dag befinner seg på kokainrehab, ble arrestert i vinter og skal i retten i neste måned.

– Tullball, sa den flashy musikeren til bladet Hip-Hop Weekly i fjor sommer i forbindelse med ryktene om at han var i økonomiske vanskeligheter og hadde solgt unna eiendeler.

– Folk snakker om ting de ikke vet noe om. Alt dreier seg om en faktura jeg ikke betalte, for et stygt maleri noen mente jeg hadde bestilt, som jeg sendte tilbake. Dessuten solgte jeg båten min, fordi jeg skal ha en som er hottere. Siden folk kunne se båten fra veien, tror de kanskje at jeg ikke har råd. De vil bli sjokkert når de ser min nye båt.

Men båten dukket aldri opp, og ifølge Associated Press gikk Storch under jorden etter intervjuet, med gjeld på flere millioner kroner og politiet på nakken etter å ikke ha stilt i retten for manglende barnebidragsbetaling.

Nyhetsbyrået skrev at Florida-mannen angivelig ikke hadde snakket med barna sine på flere måneder, mens hans manager, presseansvarlige og artister ikke lenger jobbet med ham.

Utenom Lil’ Kim har Scott Storch vært kjærester med blant andre Paris Hilton og Christina Aguilera. Det er uvisst om Aguilera også fikk uærlige presanger, men på hennes seneste album har hun med låten «F.U.S.S.» alias «Fuck You Scott Storch».

Christina og Scott ble sammen i kjølvannet av deres «Can’t Hold Us Down» (videoen nedenfor), som Kim gjester.

Et annet fun «fact» er at Eve var med på originalen, men den lille Brooklyn-damen, som har lite kjærlighet overfor andre kvinnelige rappere, fikk Scott til å fjerne henne til fordel for seg selv.

Garderobesvikt på dansegulvet for Lil’ Kim.