Hopp til hovedinnhold
Ikke lett å være femte hjul på vognen (Skjermbilde)

Nydelig norsk videopremiere: Gabrielle tenker på deg

Det er sjeldent lett å gi slipp.

Den altfor gjenkjennelige følelsen er temaet på Gabrielles første singel i 2019. Se hva bergenseren forteller med egne ord nedenfor.

«Tenker på deg» er første smakebit fra det kommende albumet (!) Gabrielle har jobbet med det siste året, sammen med blant andre produsentene Ole Torjus Hofvind og Syver Storskogen.

Musikkvideoen til «Tenker på deg» er en visuell snack som viser hvordan det kan oppleves å fortsatt være stuck på eksen – selv om hen har gått videre.

Hei Gabrielle! Hvordan har sommeren vært?

– Hei 730! sommeren har vært fin og rask (!). Preget av en del jobb og pittelitt bading. Har også kost meg en del i regnet. Det er en sånn type person jeg er da… Plask plask hilsen bergenser med sydvest.

Kan relatere. Men du, for en nydelig sang! Hvordan ble «Tenker på deg» til?

– Tusen takk <3 TPD var en av de første låtene jeg skrev til platen. Den ble til i mitt lille hjemmestudio, før jeg tok demoen med med til Syver Storskogen og Ole Torjus Hofvind (som jeg har gjort hele albumet med). Vi gikk ett par runder før vi til slutt ble veldig glad i den. Den har liksom en litt ny og varm vibe? Så fikk den så fint stryk og litt lett blås. Og ikke minst introen som Syver arrangerte i siste innspurt. Elsker flinke folk!

Fortsetter nedenfor

Gabby er endelig tilbake <3 (Lasse Fløde)

Hva tenker du mest på om dagen?

– Utenom generell grubling over livet, er det en kombo av planlegging av turné (hurra!) og at jeg har ett album som skal ut (herreminhatt) Vi skyter også en ny video i disse dager (stor S/O til @Tomringsby, en av mine nye favorittpersoner) så det er et litt heftig opplegg oppi hodet mitt. Elsker å ha mye å gjøre, men det skal også bli fint å få alt ut og kunne spille ting for folk. Har vært i modus siden oktober i fjor, så la oss get this shit on the road altså.. <3

Hva er historien i musikkvideoen?

– Skal vi se… Den er jo en slags gjenskapelse av teksten. Jeg ville illustrere hvordan man kan bruke så innmari mye tid på å tenke på tidligere forhold, selvom man har gått videre i livet. Det kan være vondt å se personen elske en ny, selvom man vet det er det rette. Å forsone seg med at det ikke skulle gå, er uansett en prosess ikke sant? Vedkommende har det bedre nå, og det er bra, men det er også greit at det er vondt </3 Tenker jeg da.

Se premiere på musikkvideoen til «Tenker på deg»:

Regi og klipp: Tom Ringsby. Foto: Henry Gill. Produsenter: Tommy Karlsen og Valentina Alexeeva. Foran kamera. Gabrielle Leithaug, Line Henriksen og Vegard Kristoffersen.

Se også: Topp 9 norske sanger som kom i dag

Les mer