G-Eazy stilte med overraskelse på Coachella – se video

23. apr 2016 kl. 00:00
(INSTAGRAM/@gradybrannan)
(INSTAGRAM/@gradybrannan)

Siden han gjestet Norge, så har G-Eazy nesten blitt superstjerne med «Me, Myself & I» (topp 10 hos Billboard Hot 100). Noe som var tydelig å se da Oakland-hunken spilte på Coachella weekend 2 fredag kveld. 26-åringen var plassert på Sahara-scenen, noe som trolig ble bestemt for lenge siden, fordi utenfor det gedigne, stappfulle teltet stod det tusenvis av folk.


De som klarte å få med seg det som skjedde fikk blant annet se Geralds kompis Lil Wayne, som tok vers fra «A Milli», «Truffle Butter», «The Motto» og «Pop That».


Se telefonsnutter av Weezy med G-Eazy (i rosa, helt oppknappet skjorte) fra ca. 0:17 her:


Andre høydepunkter fra fredagen var A$AP Rocky, som fikk dårlig kritikk for sitt show under Coachellas første helg. (Samme line-up for weekend 1 og 2.) Nå var han litt mer fokusert, pluss lyd på mikrofonene, men Kanye West var ikke med denne gangen. Istedet stilte Tyler, the Creator, noe som funket okay. På samme scene (Outdoor) noen timer senere fylte Jack Ü opp med enn 10 ganger så mange mennesker enn A$AP Mob. (Og ca. 100 ganger så mange som LCD Soundsystem.) Diplo og Skrillex kjørte skamløs stålkontroll, med sine hits fra debutalbumet og remixer. («Calfornia Love» fikk kjørt seg.)
Når Skrillex roper, så høres han litt ut som en jente 🙂

Ingen var mer tente enn de purunge, potensielle norgesvennene Rae Sremmurd – som allerede har fått seg en fet katalog. De gjorde om sin «Up Like Trump» til «Fuck Donald Trump», med Diplo på scenen. Det virker ikke som Donald har så mange fans på Coachella. (Ellie Goulding, som også spilte, stod ved siden av oss under konserten. Rettelse: Hoppet.)


Det beste var – selvfølgelig – de norske. Lido ropte «this is not EDM», og tok sitt kommende album Everything og noen av sine rå Kanye-remixer, akkompagnert av scener fra en «film» i bakgrunnen med seg selv i hovedrollen. Med kjærleik som rød tråd. Folk fikk bakoversveis (hvis det er lov å si) av enmanns-showet, hvor Lido roterte rundt mellom instrumentene.
 
Vel, ikke helt alene; tysværingen hadde igjen med seg Wills rappende tenåringssønn Jaden Smith: 

A photo posted by Michael Ray Vera Cruz Angeles (@akam1k3) onSe video av Lido og Jaden her
 
Oslo-duoen Lemaitre disket også opp med elektronisk pop som falt i smak hos Coachella. Super-tight sett med band, med en nesten showstjelende P3-Markus som musiker… og sanger!


Ulrik og Ketil alias Lemaitre hadde også med den Los Angeles-baserte New York-artisten Stanaj:

WE ARE READY FOR COACHELLA !!! So glad to be performing with my boys!!! Who’s comingggg? @lemaitremusic @lemaitremusic

A photo posted by Stanaj (@stanaj) on


Det blir mer norsk: Matoma og Jerry Folk spiller også i ørkendalen i California. Noen få av artistene som spiller i dag: Run The Jewels, SZA, Disclosure, Vince Staples, Halsey, Ice Cube, Grimes og Guns N’ Roses.
 
Vi skal forsøke å dekke det via vår Snapchat (navn: www730no), men dekingen varierer mellom «no service» og forferdelige Edge.
 
Tar Halsey ut Lido slik hun gjorde i Oslo?