Hopp til hovedinnhold
G-SLEAZY? NEI, BARE G-EAZY ON THE EYE (ALLE BILDER: HÅVARD JØRSTAD FOR 730)

G-Eazy sjarmerte heldige nordmenn i senk

G-SLEAZY? NEI, BARE G-EAZY ON THE EYE (ALLE BILDER: HÅVARD JØRSTAD FOR 730)

Det hjelper ikke å være pen hvis man er et rasshøl, men det er heldigvis ikke tilfellet for G-Eazy.


Gerald Earl Gillum høres ut som en 120 år gammel professor, men det er altså navnet på den mest sjarmerende rapperen vi har sett på norsk jord på lang tid. (Sorry, Kaveh!) 

Oakland-kjekkasen tiltrekker seg kanskje litt ekstra fans fordi han er behagelig å hvile øyet på, men det er langt fra hans eneste kvaliteter.  
Fortsetter under Insta-video 

Gerald visste ikke hva han skulle forvente av sitt aller første Oslo-besøk, og forteller fra scenen at han hadde blitt glad om 3-4 fans dukket opp… 

Akkurat dét er heller tvilsomt, men med tanke på at Ingensteds er fylt opp av et par hundre heldige mennesker, hvor kanskje 10-20 kan regnes som ordentlige fans, så ga han virkelig en solid innsats.

G tok seg tid til å se noen av sine trofaste følgere dypt inn i øynene, og plukket mot slutten opp en mobiltelefon fra første rad, og snappet seg selv og publikum midt i låten. <$ 

Den lukkede showcase-konserten ble som forventet kort, og preget av det nye albumet When it’s Dark Out som dropper neste fredag.

G-Eazy forteller at det vil være tilgjengelig alle steder – til og med på Jupiter – men et sted det ikke er tilgjengelig… Er nå. 


(Okay, det var LITT mer gåsehud + lol live, vi lover.) 

G-Eazy introduserte oss blant annet de tre første sporene fra kommende When It’s Dark Out.

Andresingelen «Random», Big Sean-gjestende «One of Them» (ikke ute ennå) og pop-singelen «Me, Myself & I», som i stor grad preges av Bebe Rexhas vers og refreng. 

26-åringen ga en solid shoutout til arrangørene i Club Juicy, Patski Love og Chris Stallion, som fikk være G-Eeazys DJ-er for kvelden. Han hyllet også vår favoritt-jente Anna Lotterud aka Anna of the North, som han tidligere har lånt en låt av til en promofilm. 

Avslutningen ble selvfølgelig «I Mean It», og endelig fikk vi antydninger til allsang. 

I løpet av konserten fortalte en jetlagged og søvnløs G-Eazy tre-fire ganger at han sverget å komme tilbake til Oslo. 

Han sa også at han ville fortsette festen med oss etterpå – noe han faktisk gjorde også. Lokalet var halvfullt etter konserten, men G-Eazy ble igjen for å mingle med fans og #bransjefolk til Ingensteds stengte rundt midnatt. Godgutten tok også bilder med alle som ville. 

Så fortsatte den karismatiske rapperen festen på hotellrommet sitt på The Thief, hvor noen av 730s konkurransevinnenende blodfans fikk være med. <333  

Neste uke slipper G-Eazy sitt andre major-album på to år. 2014-platen These Things Happen peaket på tredjeplass på Billboard 200 (stort!), og i Oslo beviste Unge Gerald at han har mye mer på lager.

Blant de nye sporene finner vi også en norsk låt gjestet av Chris Brown og Tory Lanez, nemlig Cashmere Cat-produserte «Drifting». (Tory er signert til labelen til Benny Blanco, sammen med norske Cashy.)


 
Se flere videosnutter via 730s Snapchat før de forsvinner. (Navn: www730no)  

Fun fact 1: G-Eazy er kjent for en slick sveis, og hadde selvfølgelig en kam i baklommen under konserten. 

Fun Fact 2: Dresscode så ut til å være svære jakker og sort magetopp. 

Bonusbilder via Instagram: 

Vi er klar for G-Eazy i kveld ✨ Følg med live via 730s Snapchat 🙏🏼 (Navn: www730no) (📷 @havardjorstad) #geazy

Et bilde publisert av 730.no (@730no)

Behind the 730 scenes: Se G-Eazy snakke til Norge hos vår Snapchat (📷 @havardjorstad)

Et bilde publisert av 730.no (@730no)

Me, myself & @g_eazy 🌸👐🏽 #geazy

Et bilde publisert av Lisa Bjorheim (@lisabjo)


Se også: Yelawolf hyllet Paris-ofrene i Oslo

Nyeste saker fra 730.no

Les mer