Hopp til hovedinnhold
Felix Sandman og nasjonalskatt Ida Elise Broch (Netflix)

Felix Sandman om fyrrig Netflix-sex: – Jävla god kjemi

Snuskete innslag i norsk juleserie <3

Felix Sandman ble først kjent som en del av svenske One Direction alias boybandet FO&O i 2013. Fire år senere gikk gjengen hver til sitt, og Harry Styles Felix lanserte solokarriere.

Det har gått fint. For å si det sånn.

Nå er han ikke lenger bare et kjent fjes i nabolandet.

Skuespillerdebuten i Netflix’ Quicksand fikk spalteplass verden rundt (deriblant hos Insider, Refinery29 og Harper’s Bazaar) – og nå får 21-åringen enda en Netflix-oppsving via ferske Hjem til jul.

Fra kokkelimonke skoleskyter som hadde sitt å stri med, til ekstra sjarmerende fuckboy.

View this post on Instagram

FIRST NORWEGIAN NETFLIX ORIGINAL SERIES “HOME FOR CHRISTMAS” DROPPING WORLDWIDE IN 1 WEEK, DECEMBER 5TH!!!! @netflixnordic

A post shared by FELIX SANDMAN (@felixsandman) on

Ida Elise Broch (Det tredje øyet, Mannen som elsket Yngve, Switch) spiller hovedrollen som Johanne i Hjem til jul. Hun er 30 år gammel og lei av å få pes for å være singel – som fører til at hun under en familiemiddag lyver på seg kjæreste og lover å ta ham med hjem på julaften.

Dermed starter en mannejakten. (Med solid hjelp fra BFF Jørgunn, portrettert av Gabrielle «Ring meg» Leithaug. Serien er forresten hella stjernespekket.)

19 år gamle Jonas, Felix’ rollefigur, er en av flere potensielle partnerne.

NB: Spolering følger.

Uten å si noe særlig om omstendighetene før eller etter, kan vi røpe at en kveld på byen ender med at Johanne og Jonas pökar. Vigorøst sådan.

Hvordan er det å spille inn en helbrunstig sexscene med noen du nettopp har møtt? Slett ikke verst, ifølge Felix.

Julekvelden vi alle fortjener (Netflix)

– Ida og jeg fikk så jævlig god kjemi. Den var der med en gang, på første innspillingsdag, og det føltes ut som vi hadde kjent hverandre lenge. Det ble aldri kleint, men rart og gøy! Vi ler i klippene som endte opp i serien, og det er 100 % ekte latter, sier han til 730.no.

Svensken forteller også at scenen var et resultat av godt samarbeid mellom ham selv, Ida og regissør Per-Olav Sørensen (Quicksand, Nobel).

– Vi sto liksom og så oss rundt i rommet alle tre. «Kan man ha sex på den trappen? Vi kan få den stolen her til å riste skikkelig! Hva med opp mot den glassveggen der borte?»

– Det var veldig kult, men samtidig får man sånne øyeblikk hvor man tenker: «Wow, er det dette jeg jobber med? Det er fucked uuup.» Det er sykt. Jeg elsker det. Det var veldig god stemning.

Vi tviler ei.

Notis fra journalisten: Hjem til jul er forresten er verdt å kose seg med i desember. Litt fordi julestemning er hyggelig, litt fordi plottet er relativt underholdende, litt fordi det er kjendis-bonanza. Mest fordi Ida Elise Broch leverer like godt og troverdig på skjermen som alltid.

View this post on Instagram

MEDITERRANEAN DRIP ⛵️

A post shared by FELIX SANDMAN (@felixsandman) on

Se også: Se traileren til (bemørke) sesong to av You

Les mer