Hopp til hovedinnhold
Adam Ezzari, se bort (Skjermbilde/YLTV)

Aune Sam fyrer løs mot Unge Beirut: – Dette er ikke en beef, det er en roast

Beefen ingen ba om har jaggu underholdt oss greit i agurksesongen.

I flere måneder har Aune Sam (aka SVM og Sama D) og Unge Beirut gått frem og tilbake mot hverandre via freestyles på YLTV Radio og flere disselåter.

Etter å ha sett Nils m/ Skils og Beiruts battle, velger Sam nå å sende en ny kraftsalve mot sørlendingen. Med tilhørende musikkvideo, så klart. Se premiere helt nederst i saken!

«Trenger ikke å ha høy IQ for å skjønne at dette ikke er en beef, det er mer som en roast», sier Sam, men hvordan startet det hele?

Vi lar YLTV oppsummere.

1. Mandag 27. mai troppet Aune Sam opp på YLTV Radio for å promotere sin nye singel, «Digger Deg», og passet på å spytte noen bars over Drakes «Flip The Switch»-instrumental.

Her rapperen han blant annet «synger fortsatt sang om kokain i 2019, bro», som en del mente var et skudd mot Unge Beirut og hans låt «Cocaina» fra det Spellemann-nominerte debutalbumet Hevnen er søt, men jeg tilgir deg.

 

2. To uker senere dukket Unge Beirut også opp på YLTV Radio, for å svare på tiltale over «Lucky You»-beaten til Eminem.

Her rapper sørlendingen «For uansett hvor bra man gjør det, har de alltid noe å si/ så nå skal du plutselig kommentere låt om kokain/ skryte av at ikke du har manager og major deal/ jævla weird, 2016 så var du med på The Stream, bitch/ Men Sama D, Kald Flamme bare Bala Med/», som er referanser til Sams radio-freestyle og hans deltagelse i TV 2-serien The Stream.

3. Allerede en uke etter dukket igjen Sam opp på radio med en hel freestyle dedikert til Beirut.

Denne gangen serverte han linjer som «Din fuckings turrist, du er i Oslo nå/ er du frekk igjen, så sender vi deg hjem med tog/ vi kan spandere ticket, vet du har dårlig råd/ se meg pule den neste dama di, og få det på» over Meek Mills «Monster».

4. Dette fikk Unge B til å se rødt, og allerede to dager senere slapp han disselåta «Litty Freestyle (Aune Sam diss)», hvor han låner instrumentalen til Meek Mill/Tory Lanez.

Her klines det til med bars som «Du er en pedofil, tenner på de yngre, sant/ hun var 16, du var over 20, sant/ det betyr at du og 6ix9ine har noe mer til felles enn å bare være bloods/».

Her refererer han til Sams Kaffeslabberas-intervju, hvor han forteller om da bloods ville verve ham under et fengselsopphold i Los Angeles.

5. SVM dropper «BEIRUTKEBAB Freestyle (Unge Beirut diss)», etter å ha sjekket ut «Nils m/ Skils vs. Unge Beirut».

I dagens ferske video erklærer Sam (sammen med en sommerkledd blondine) at han foretrekker kebabsjappa (New) Beirut i Oslo fremfor Vennesla-gutten.

Musikkvideoen ble filmet på lørdag, og var allerede klar dagen etter.

Se videopremiere via YLTV og Herman Syversen: 

Se også: Kamelen fikk svar fra Erna Solberg i kjølvannet av 730s Instagram-post

Nyeste saker fra 730.no

Les mer