Fylla har skylla: Angrer på snutepesen

22. apr 2013 kl. 00:00

SANDRA LYNG HAUGEN (UIP)

Reese Witherspoon var ganske illegally blonde da hun på fredag nektet å høre på hva politet sa… og elegant nok endte i håndjern. Episoden gikk ned i Atlanta etter at hennes talentagent-ektemann Jim Toth ble arrestert for fyllekjøring, og i natt kom den 37 år gamle skuespilleren med en unnskyldning, skriver TVNZ.


– Jeg hadde tydeligvis tatt en drink for mye og jeg skammer meg veldig over det jeg sa, forteller Reese.

– Det var definitivt en skremmende situasjon, og jeg var redd for min ektemann, men det er ingen unnskyldning. Jeg var respektløs mot politimannen som kun gjorde jobben sin. Jeg har ikke noe annet enn respekt for politiet og jeg er veldig lei meg for min oppførsel.

Ifølge politiet skal Reese nektet å sitte rolig i bilen da mannen ble tatt. Etter å ha fått flere advarsler, skal hun ha hengt ut av vinduet og skreket at politiet «ikke var ekte politi», for så å gå ut av bilden og dra «vet du hvem jeg er»-kortet. Da politiet sa at de ikke visste hvem hun var, skal hun ha «truet» med «dere kommer til å finne ut hvem jeg er». (Det klinger bedre på engelsk: «You are about to find out who I am».)

Jim, kjent fra CAA, et av verdens største talentbyrårer, skal i forkant ha svingt over i feil fil flere ganger mens han kjørte. Agenten hevder å kun ha drukket én drink, men hadde promille på 0,139, mens grensen er 0,08.

Reese er i Atlanta og spiller inn filmen Devil’s Knot med Stephen Moyer (True Blood) og Kevin Durand (The Blob i X-Men Origins: Wolverine, ekle Martin Keamy i Lost). Filmen er basert på en sann historie om tre tenåringer som ble – angivelig – uskyldig dømt for drap på tre 8 år gamle gutter. Trioen ble satt fri etter 18 år i fengsel.

Witherspoons nyeste film Mud, med Matthew McConaughey i hovedrollen, har premiere i USA på fredag. Dato for norsk kinostart er ikke annonsert. Fun-ish fact: Reeses ektemann Jim er agenten til Matthew.

 
Se også: R-Patz og Reese Witherspoon forelsket på sirkus