The Hunger Games: Drep eller bli drept
30. nov 2011 kl. 00:00

SKULLE HA BLITT MED PÅ VILLA MEDUSA I STEDET 🙁 (LIONSGATE)
Den kommende science fiction-/actionfilmen The Hunger Games er basert på den amerikanske forfatteren Suzanne Collins’ poppis boktriologi med samme navn.
Konseptet er som følger:
I en ei så fjern framtid har Nord-Amerika kollapset og blitt erstattet med grufulle Panem, et land som årlig plukker ut 24 av sine tenåringer til å konkurrere i det brutale virkelighetsdramaet The Hunger Games.
Her skal folk ta livet av hverandre med et formål for hånd: Å stå igjen som eneste overlevende.
Selv om Panem-beboernes idé om koz tv-underholdning ikke sender tankene direkte til Farmen, så er det vanskelig lell å ikke bli Fristet når über-FILF Lenny Kravitz dukker opp i rollen som stylisten (…?) Cinna i traileren:
Saken fortsetter nedenfor.

Suk$ess-alarm:
Suzanne Collins første utgivelse i The Hunger Games-serien ble kåret til Årets barnebok av mektige The New York Times i 2008.
Den har per i dag solgt nærmere (/svimlende) tre millioner eksemplarer.
Men noe skal det alltid være: Mor har nemlig fått mye pes for å angivelig ha tatt hele idéen fra japanske Battle Royale fra 1999.
Det Gary Ross-regisserte actioneposet har premiere på norske kinoer 23. mars, og i tillegg til hunkete Lenny, dukker sjølvaste Natural Born Killer Woody Harrelson opp. Sammen med lovende, unge Hollywood-flinkiser som Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson og Willow Shields.
Hakket mindre nådeløs reality-alarm: Superduperblogger Linnéa Myhre vil gjerne leve i sin nye serie (<3)