FYL: Drep eller bli drept
30. nov 2011 kl. 00:00

SKULLE HA BLITT MED PÅ VILLA MEDUSA I STEDET 🙁 (LIONSGATE)
 
Den kommende science fiction-/actionfilmen The Hunger Games er basert på den amerikanske forfatteren Suzanne Collins’ poppis boktriologi med samme navn. Konseptet er som følger: I en ei så fjern framtid har Nord-Amerika kollapset og blitt erstattet med grufulle Panem, et land som årlig plukker ut 24 av sine tenåringer til å konkurrere i det brutale virkelighetsdramaet The Hunger Games, hvor kidsa skal ta livet av hverandre med et formål for hånd: Å stå igjen som eneste overlevende.
 
Selv om Panem-beboernes idé om koz tv-underholdning ikke sender tankene direkte til Farmen, så er det vanskelig lell å ikke bli Fristet når über-FILF Lenny Kravitz dukker opp i rollen som stylisten (…?) Cinna i den semi-ferske traileren under:
 
Saken fortsetter nedenfor.

Suk$ess-alarm: Suzanne Collins første utgivelse i The Hunger Games-serien ble kåret til Årets barnebok av mektige The New York Times i 2008, og har per i dag solgt nærmere (/svimlende) tre millioner eksemplarer. Men noe skal det alltid være: Mor har nemlig fått mye pes for å angivelig ha rappa hele idéen fra japanske Battle Royale fra 1999.
 
Det Gary Ross-regisserte actioneposet har premiere på norske kinoer 23. mars, og i tillegg til hunkete Lenny, dukker sjølvaste Natural Born Killer Woody Harrelson opp, sammen med lovende, unge Hollywood-flinkiser som Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson og Willow Shields.
 
Hakket mindre nådeløs reality-alarm: Superduperblogger Linnéa Myhre vil gjerne leve i sin nye serie (<3)