Hopp til hovedinnhold
SETH ROGEN, ADAM SANDLER, LESLIE MANN AKA FUNNY PEOPLE (UNIVERSAL PICTURES)

Funny folk freestylet manus

Judd Apatows CV med komiske nyklassikere som han har skrevet, regissert og/eller produsert, begynner å bli lang.

New York-mannen, som startet sin karriere som oppvaskhjelp på et utested med standup-komikere, står bak blant andre Superbad, Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin, Anchorman, Talladega Nights og fjorårets røykfylte Pineapple Express.

Det er altså store forventninger knyttet til 41-åringens sommerkomedie Funny People, med Adam Sandler, Seth Rogen og Leslie Mann.

I filmen spiller Sandler den kjente standup-komikeren George Simmons, mens Rogen har rollen som Ira Wright, en komiker som jobber i en kolonial om dagen. Simmons lider av en dødelig blodsykdom, og Ira sliter med sin karriere, men da de en kveld opptrer på samme klubb, fører det til et vennskap hvor de hjelper hverandre på ulike måter.

Robert «RZA» Diggs fra rapgruppen Wu-Tang Clan, som har rollen som Chuck, kompisen til Rogens rollefigur, forteller MTV at innspillingen var morsom og impulsiv.

– De gutta er funny. De følger ikke manuskriptet. De er komikere. Da vi skjøt filmen, var det som Seth Rogen kunne vært en MC. Han freestyler linjene sine, sier RZA.

Hip-hop-veteranen forteller at det krøllete skuespilleren fra Canada gjerne sa forskjellige ting under opptakene av samme scene.

– Han forandrer det, så forandrer han det, så forandrer han det. Han er så vittig. De gutta er ikke tilfeldige talenter, de er helt rå.

Fun fact: Leslie Mann, som spiller søsteren til (gravide) Katherine Heigl i Knocked Up, er gift med regissør Judd Apatow. De traff hverandre i 1996 under innspillingen av Jim Carreys Apatow-produserte The Cable Guy, en av Manns første filmer.

Traileren til Funny People:

 

Seth Rogen som ufokusert klovn.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer