Hopp til hovedinnhold
WTF SKJER, LZM!? (REGENCY/FOX)

Funny eller corny?

Snodige Vanilla Sky fra 2001 har neppe mye til felles med Knight & Day, bortsett fra at Tom Cruise igjen teamer opp med Cameron Diaz – og at man antakelig ikke helt skjønner hva som skjer.

I actionkomedien er Tom en hemmelig agent som drar Camerons karakter ut av sin normale hverdag og inn i et over-the-top James Bond-helvete, med beskyttelse av et kraftig batteri med en evigvarende kraftkilde som mål.

I traileren ser begge gamle ut (vel, kanskje ikke til å være 47 og 37 år), og det meste er fjollete. Eller er det litt kult?

Hvis dette viser seg å være en drittfilm, så blir det James Mangolds første; Regissøren, som tok paret til Østerrike og Spania under innspillingen, har aldri bomma.

(Våre Mangold-favoritter: Det vesle, undervurderte Sylvester Stallone-mesterverket Cop Land, Angelina Jolies Oscar-boost Girl, Interrupted med Brittany Murphy og Winona Ryder og Joaquin Phoenix’ Johnny Cash-perle Walk the Line.)

Maggie Grace (baben Shannon i Lost), Peter Sarsgaard (mannen til Maggie Gyllenhaal) og Paul Dano (There Will Be Blood) og Viola Davis (Doubt)

Knight & Day, først kjent som Wichita, har premiere i sommer.

Se også: Cameron Diaz og en boks som dreper (men gjør deg rik)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer