Hopp til hovedinnhold
VÅT CLUBBIN' FOR ALESHA (WARNER)

Full sprut for Alesha Dixon

Britiske Skal vi danse alias Strictly Come Dancing har få norske seere, men oppsvingen som fulgte Alesha Dixons TV-seier nådde Norge.

Hennes «The Boy Does Nothing» har vært på VG-lista i tre måneder, med tredjeplass som høydepunkt.

(Fun fact: Hun var også på den norske hitlisten i 2001, med sin gruppe Mis-Teeq.)

30-åringen fra Hertfordshire i England er nå klar med en ny singel fra sitt seneste album The Alesha Show, og igjen blir det dans som rød tråd. Denne gangen på en London-klubb, med en våt avslutning.

Se den nye musikkvideoen nedenfor.

«Let’s Get Excited» er produsert av Atlanta-kollektivet RedZone, stiftet av Christopher “Tricky” Stewart, som gav Rihanna «Umbrella».

Da Alesha gjestet Oslo i februar, fortalte hun 730.no hvordan det var å være den dansende hovedpersonen i Pharrell Williams og N.E.R.D.s video til «She Likes To Move». 

En erfaring hun setter pris på.

– Det var en stor opplevelse, og videoen fikk ekstremt mye oppmerksomhet i England. Mange briter trodde ikke på at det var meg, og når jeg ser den så lurer jeg nesten selv, haha.

– Jeg syns det ble en veldig hot video og Pharrell var flott å jobbe med. Han er et geni, og låten er fortsatt en klubbfavoritt.
730 spurte også om hennes nye suksess i Europa gjør at det frister å forsøke seg på et amerikansk gjennombrudd.

– Vel, hvem vil ikke det, men det er mye som skal klaffe for å få det til, det krever mye hard jobbing. Jeg skal iallefall gjøre endel konserter med Enrique Iglesias i USA, noe som vil introdusere meg til mange amerikanere.

Nedenfor kan du se danseutdrag fra N.E.R.D-videoen og litt av Senkveld-showet på TV2.

Alesha Dixon oppsummerer gamlekjæresten John Carew her.
Se Alesha danse til «Beyonce» på Skal vi danse.

Les mer