Hopp til hovedinnhold
COUPLE GOALS (E!)

Full krig mellom Rob Kardashian og Blac Chyna – se alt det sjuke han deler

COUPLE GOALS (E!)


Det er bare et drøyt halvår siden Rob Kardashian tok over Blac Chynas Instagram og gikk løs. Det juleeventyret hadde en tilsynelatende lykkelig slutt, som endte med at de begge la ut kjærlighetserklæringer til hverandre.

Sjekk ut vår analyse av lurvelevenet her

Nå skulle vel alt være greit i Chyna/Kardashian-residensen? Neida.

I kveld la Kris Jenners sønn ut en snutt av hans babymama og en annen mann – den 24 år gamle rapperen Rarri True alias Ferrari – som kliner. Og en hel del andre ting.


Innholdet blir slettet as we speak, men vi har selvsagt skjermbilder.

Først la han ut denne videoen:


Med caption: – Hahahaha Chyna sendte meg nettopp denne videoen og sa happy 4th of July for en gal person. Bruk litt tid på datteren din istedenfor å pule denne fyren og meg rett etter på. Du trenger hjelp.


For angivelig ligger Blac Chyna rundt og har med seg blakke, fremmede menn hjem i huset som hun deler med Rob og lille Dream. Dette syns selvsagt ikke Rob er noe hyggelig.

Ikke bare har de kosestund i sengen hvor Robs førstefødte ble unfanget, men luringen går også med badekåpen hans. Noe han nevner flere ganger i sin lille Insta-tirade, som ikke ser ut til å ta noen ende. Siden vi begynte på denne saken har det kommet i hvert fall fem nye opplastninger.En av disse økonomisk vanskeligstilte ungkarene skal ha også prøvd å presse Rob for penger:Rob kan også melde om rusmisbruk:

– Og nå kommer vi til dop- og alkohol-Chyna. Har flere bevis på all dopen som ble levert til huset i går, inkludert 100 flasker med Moët Rose som hun ba meg om å skaffe henne. Du kommer aldri til å få se Dream igjen med mindre du slutter med drikkingen og dopen og kokain og X og E. lol. Det er det de kaller en party pack (grine-emojier). Når skjønte du sist at datteren din har vært med meg og ikke i det galehuset som du drar menn inn og ut av. Jeg har aldri opplevd så mye respektløshet i hele mitt liv fra en kvinne. En kvinne som jeg nettopp betalte $16k i husleie og kjøpte en lambo og smykker for $400k for. Damn.

Og så la han ut en video av Blac Chyna på sykehuset, der hun visstnok skal ha gjort kosmetiske inngrep etter fødselen.


– Alle lurer på hvordan Chyna gikk ned all den vekten rett etter babyen og hun lyver til alle, men nei jeg er så fantastisk ektemann at på bryllupsdagen vår så betalte jeg $100k slik at hun kunne ta denne operasjonen der de prøvde å fikse så mye som mulig. Og gjett hva hun gjorde så fort hun var på beina igjen og jeg hadde vært ved hennes side hele tiden. Hun forlot meg og barnet mitt som hun fikk out of spite for å ta hevn på sin andre baby daddy. Kan ikke tro at du disrespecter meg på denne måten

Så kom han med bøkene Triste Historier vol. 1, 2, 3 og 4:

Før han klasket til med et bilde av stumpen til Chyna, og oppfordret henne til å slutte å reklamere for rumpetrening:

– Dette var etter operasjonen lol og den ser fortsatt sånn ut, kom igjen Chy. Slutt å poste de rumpetrenings-reklamene som om du gjør noe. Slutt å pul fyrer i sengen som du sover med min datter i! Aldri igjen, jeg kan ikke noen gang. Denne damen er bokstavelig talt alles jente.

Og så la han ut to bilder av Chynas hønemor og bryster, som vi seff ikke skal legge ut her. Fordi det er på ingen måte greit av han å gjøre noe sånt. Hevnporno er det mest tragiske i hele verden, og vi håper det får store konsekvenser for Rob. Type.

Tradisjon tro poster Rob memes av seg selv når han er går igjennom en krise:
Kort oppsummert ifølge Rob: Blac Chyna ville kun være sammen med ham for å ta igjen på Kylie (fordi hun er/var sammen med eksen hennes Tyga), hun fester og drikker hele tiden, ligger med mange forskjellige menn som vil ha pengene og badekåpen til Rob.


Vi klør oss i hodet.


TI har meldt sin ankomst i disputen og mener at Rob er en taper som må gå videre med livet sitt. Rob tar til motmæle og deler med hele verden at TI betalte Chyna for å ha trekant med ham og Tiny (snart eks-konen til TI). Sånn går nu dagan.
Han rundet det hele av (tror vi) med å legge ut et skjermbilde av en kommentar fra han som lånte badekåpen:
Blir ikke stiligere enn dette, Rob.


Blac Chyna på sin side virker ikke særlig farget av oppstyret. Hun la ut en Snap-video der hun zoomer inn og ut på de dyre smykkene sine.


Vi kommer tilbake med mer når ting skjer, fordi Rob og Chyna er Rob og Chyna.

Et lite spørsmål her på slutten: Hvorfor tagger han fyren som Chyna har vært utro med? Vedkommende har fått over 50k nye følgere på noen timer. Var det planen hele veien? Hvem veeeet.

Hvis du vil snoke på Blac Chynas erobringer kan du klikke her og her.

OPPDATERING: Instagram har stengt profilen hans, men 30-åringen koser seg på Twitter 🙂

I tillegg til å (på ny) dele hennes pusekatt og pupper, maser han fortsatt om hvor trist og kjipt ting er:


Bonus: Snoop Dogg kommer med noen visdomsord om det hele, og dedikerer en låt til Rob

Sucker shit adds up to this 🤷🏾‍♂️💔🖤

Et innlegg delt av snoopdogg (@snoopdogg)

Song for rob 💃🏽💃🏽💃🏽💔

Et innlegg delt av snoopdogg (@snoopdogg)

Og Rob svarer at han har lyttet til sporet i hele dag:


Se også: Moren til The Notorious B.I.G. synes ikke unnskyldningen til Kylie og Kendall holder

Nyeste saker fra 730.no

Les mer