Hopp til hovedinnhold
$$$ (ISABEL WATSON/SONY)

FUCK YOU! fra nye Maria Mena

$$$ (ISABEL WATSON/SONY)

Etter et tiår med mye klagesang er Maria Mena klar for å vise frem en litt lystigere versjon av seg selv. Som seg hør og bør, ettersom vi vet fra Instagram at den 27 år gamle Oslo-jenta alt annet enn kun emo, noe det kommende, sjette (!) albumet Weapon In Mind skal vise.

– Etter at jeg slapp Viktoria følte jeg trangen til å steppe ut av min komfort-sone og flytte mine egne grenser, forteller Maria via Facebook.

– Resultatet er et album som får meg til å smile, føle meg sikker, gråte og ikke minst det viktigste; får meg til å forelske meg i jobben min på nytt.

Første singel, som kommer ut 18. mars, er dog en krass hilsen til negative troll på nettet. Hør en smakebit på «Fuck You» her, med superstilig sang fra Maria:

Låten er produsert av Mats Lie Skåre alias Slipmats, som har blitt en av Norges beste produsenter. Mossingen beskriver låten som «en uptempo gitarbasert popbanger med store melodier», og er løssluppen med ordene når han beskriver Marias kommende plate.

– Albumet blir lekent, variert og intenst. Med et svalt preg av gule epler, sitrus og velintegrert eik.
Martin (Sjølie), Thomas (Eriksen) og jeg har gjort god plass til hennes uttrykk, samtidig som det har vært lov å pushe ting et skritt videre, sier Mats til 730.

Hvordan er Maria å jobbe med i studio?

– Mena kommer som oftest til studio med stemmen ferdig oppvarmet. Hun er ferdig trent og har hendene fulle av Acne-poser. Godt forberedt med tekster og melodier.
Utfordringen har ligget i å finne riktig sound og retning på låtene. Vi har utfordret henne og hun har utfordret oss.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer