Hopp til hovedinnhold

From the past… comes a warrior of the future

Maks styr for den derre VM finalen nå da. Hele Bogstadveien tar jo helt av! Jeg har lukket alle dører og vinduer og hamstret mat for de neste 2 timene.Jeg kom meg aldri etter fredagens klikkestue btw. Lå som et slakt i hele går, og klarte ikke å stå opp fra de døde.Fikk en påminnelse om at jeg må svare på noen spørsmål også. Får vel gjørra det da!Hvilken fhs gikk du på?Danvik FhsVar det ditt beste år?Hmmm… Det vet jeg ikke helt, har hatt mange fine år. Men det er ikke tvil om at det var et fantastisk år! Danvik holder en høy standar innenfor det faglige. I tillegg er selvfølgelig det sosiale pretty amasing. Anbefaler det på det sterkeste! Det er bare å spørre mer om skolen hvis dere lurer 🙂kan du fortelle kjapt hvordan det var å gå der, vokste du mye, mye fyll, etc? og hvilken linjeDet er ikke bullshit det at man vokser mye av å få på Folkehøgskole! Jeg lærte masse masse både faglig og sosialt. Det viktigste jeg lærte var kanskje hvor mye bra det bor i ALLE mennesker. Tror jeg trengte den wake up callen der. Fikk meg mange gode venner som var veldig ulike meg selv, og det viste seg å være drit rått!Det var endel festing på skolen, det skal jeg ikke legge skjul på.Jeg gikk på radiolinjen.Er mange av venninnene dine fra prærien fra fhs?Nope. Det er ingen av de nærmeste venninnene mine i dag, som jeg fikk på fhs med.Slenger med et par bilder fra gårsdagens hviledag på hytta:

Dette var det første som møtte oss!!!!

VICTORY!!! Johnny Drama. Hjerte

Les mer