Hopp til hovedinnhold
from sesong 3 netflix norge tv2 norway Eion Bailey Jim Mattews from season 3 mgm amazon prime video
Eion Bailey er klar for mer: From sesong 3 får grønt lys og skal vises hos Netflix i Norge (MGM+)

From sesong 3 får grønt lys – klar for Netflix

From sesong 3 skal gi svar på byens hemmeligheter.


OPPDATERT 31. mars 2024: From sesong 1 er nå på Netflix i Norge – og i åtte andre land i Europa. Serien til Amazon sin streamer MGM+ (tidligere Epix) gikk først til TV 2 i Norge.

Hvor kan man se From sesong 2? TV 2 har fortsatt den andre sesongen.

Når har From sesong 3 premiere? Den tredje sesongen skulle ha premiere sommeren 2024, men er utsatt grunnet Hollywood-streiken. Premieredatoen annonseres snart. 730.no oppdaterer.

Les forrige sak nedenfor.


from sesong 3 tv2 norge rotten tomatoes

From sesong 3 er på vei – med svar? (MGM+)


Fire dager etter den sinnssjuke finalen til sesong gir MGM+ grønt lys til From sesong 3 ifølge Variety. Som seg hør og bør.

De to første sesongene av From fengslet anmeldere og livredde, engasjerte fans, som har skapt et blomstrende nettsamfunn som prøver å sette brikkene sammen uke for uke. Mens hemmelighetene til den marerittaktige byen – og muligens utover – sakte avsløres, sier Michael Wright fra MGM+.

– Vi gleder oss til at fansen skal få se overraskelsene fremover From sesong 3. Vi lover flere skrekk og mysterier. Men også flere svar.

from season 3 tv2 norge rotten tomatoes

Eion Bailey, Simon Webster, Catalina Sandino Moreno og Hannah Cheramy er klare for From sesong 3 (MGM+)

Lost møter The Walking Dead?

Dette er kanskje den beste – eller mest underholdende – nyeste serien du ennå ikke har sett.

From, med Harold Perrineau (Lost, Oz) og Eion Bailey (Fight Club, Covert Affairs), er i alle fall en blanding av science fiction, horror og drama.

Stephen King har allerede lagt sin elsk på serien via Twitter.

Handlingen starter med at en familie kjører gjennom et lite, slitent, marerittaktig tettsted i midten av USA. Etter å ha kjørt av veien kommer de seg ikke ut av byen. Uansett hvilken retning man tar.

De ender opp som ufrivillige beboere samme med resten av innbyggerne, som alle leter etter en utvei og forklaring. Samtidig som de forsøker å unngå mystiske, smilende, blodtørstige skapninger som kommer ut av skogen om natten.

from sesong 3 netflix tv 2 serie norge rotten tomatoes from season 3 rotten tomatoes

Netflix-aktuelle første sesong får bra kritikk fra de aller fleste anmelderne. From sesong 3 er på vei.

Anmeldelsene er 96 % positive ifølge Rotten Tomatoes, og mange hyller serieskaperen John Griffin (The Twilight Zone, den kommende Netflix-serien Magic: The Gathering).

Produsenter er duoen The Russo Brothers (Avengers: Endgame) og Jack Bender (regissør på Lost, The Sopranos og Game of Thrones).

«Skrekken er ekte – og deg blir skikkelig blodig. Men dette er ingen enkel splatterfest. Serieskaper John Griffin har omhyggelig bygget sin egen verden, og alle karakterene hans har sine egne historier og sine egne personlige demoner», skriver Sydney Morning Herald.

from sesong 3 netflix tv 2 serie norge rotten tomatoes from season 3

Harold Perrineau og Kaelen Ohm (MGM+)

«På samme måte som Lost, fører hvert svar vi får til flere spørsmål. Denne avhengigheten forsøker TV-skribenter ofte å skape, og From lykkes med nettopp dette», mener Starbust.

from sesong 3 netflix tv 2 serie norge rotten tomatoes from season 3

Avery Konrad (MGM+)

«From bør være appellerende for fans av karakterdrevet småbyskrekk. Her er det store Stephen King-vibber. Men den virkelige nøkkelen til suksessen er dens smarte verdensbygging», skriver Fox Phoenix.

from sesong 3 netflix tv 2 serie norge rotten tomatoes from season 3

Harold Perrineau, Phoebe Rex og Chloe Van Landschoot (MGM+)

I andre roller finner vi colombianske Catalina Sandino Moreno (Oscar-nominert for Maria Full of Grace), kanadiske Avery Konrad (The Good Doctor) og iranske Pegah Ghafoori (The Perfect Wedding).

from sesong 3 netflix tv 2 serie norge rotten tomatoes from season 3

Eion Bailey, Harold Perrineau og Ricky He (MGM+)

Harold Perrineau er nominert til Saturn Awards for beste skuespiller i en serie for rollen i From. Dessuten er serien nominert til Saturn-pris for beste horror-serie.

Se trailer for From nedenfor.

I Norge vises From hos TV 2, mens sesong 1 slippes snart på Netflix i Europa.

Serien lages for den Amazon-eide streameren MGM+ (tidligere Epix), som ligger under Prime Video.

MGM+ har også serier som blant annet Billy the Kid – laget av Michael Hirst (The Tudors, Vikings), Godfather of Harlem med Forest Whitaker og Stephen King-serien Chapelwaite med Adrien Brody.


Se også: The Weeknd forsvarer s*xscenene med Lily-Rose Depp i A24-serien The Idol

Les mer