French-kissing? Iggy Azalea rebounder med Montana

30. aug 2016 kl. 00:00
BRONX-BADBOY X SYDNEY-SØTA (INSTAGRAM)
BRONX-BADBOY X SYDNEY-SØTA (INSTAGRAM)


Iggy Azalea har hatt mye uhell med kjærligheten. Først gikk det galt med A$AP Rocky (hun har fjernet tatoveringen
Live.Love.A$AP fra fingeren), deretter brøt hun forlovelsen med basketspilleren Nick Young, som angivelig var utro mot henne flere ganger.Den australske 26-åringen var kjapp tilbake i datingspillet etter bruddet, med solide selfies som fikk mye oppmerksomhet. Jamfør nesten 200.000 likes: 

A photo posted by Iggy Azalea (@thenewclassic) onHar Iggy nå fått seg en solid mann?


En som trolig likte bildet ovenfor er French Montana – og rapperne dro på ferie sammen til Mexico i helgen. «Bare venner» viste seg å ikke stemme helt. Snapshots av paret som kysser er i alle fall i alle socials:
 
NÅÅÅÅÅH (INSTAGRAM) 
 
South Bronx-rapperen French Montana (som egentlig heter Karim Kharbouch og er født i Rabat, hovedstaden i Marokko) er signert til P. Diddys Bad Boy og Rick Ross’ Maybach Music Group. Han har tidligere vært sammen med blant andre Trina, som var signert til 31-åringens label Coke Boys, Khloé Kardashian – som gjester videoen til hans «No Panic» – og deretter Dorothy Wang fra realityserien Rich Kids of Beverly Hills.
I 2003 ble French skutt i hodet på vei ut av et studio i Bronx, og lå flere uker på sykehus. I 2013 ble French Meek skutt mot etter en konsert i Philadelphia sammen med Meek Mill og AR-Ab. En person i følget ble drept.
Def Jam-artisten Iggy Azalea skulle egentlig slippe sitt andre album Digital Distortion i vår, men har blitt utsatt på ubestemt tid da singlene «Azillion» og «Team» floppet. Istedet har hun takket ja til å være dommer for The X Factor Australia
Se også: Forstår du Iggy Azaleas nyeste musikkvideo?
 
PS: Stemoren til A$AP Rocky er ikke happy