Fredrikstad-russejentene: – Det er da ikke farlig å drikke sperm

3. jan 2014 kl. 00:00
(FAKSIMILE FREDRIKSSTAD BLAD )


(FAKSIMILE FREDRIKSSTAD BLAD )

Russefesten hos den snobbete klubben Tiger Tiger i Fredrikstad forrige fredag skled ut, forteller Fredriksstad (sic) Blad.

– Vi klarte ikke å stanse det, sier russepresident Maria Bråthen Pettersen (18), som bekrefter at jenter viste pupper og rumpe, drakk sæd og at også oralsex mellom personer av samme kjønn fant sted, skriver avisen.

De jevnaldrende russejentene Henriette,
Hanna, Sanne og Sejla sier til Fredriksstad Blad at de ikke angrer på den såkalte «terrorfesten» hos Tiger Tiger.

– Vi er den eneste russen i landet som driver med dette, og da styret foreslo å droppe terrorfesten i år, ble det nesten opprør. Dette vil russen ved Frederik II ha, sier Henriette.

– Vi er unge og vi vil ha det morsomt, forklarer Hanna.

– Vi synes det var en vellykket fest, som dessverre tok litt av på slutten, mener Henriette, som legger til at hun synes noe av det som skjedde var «kvalmt», samtidig som hun synes det er rart at Tiger Tiger klager over russens oppførsel.

– Selv vaktene klappet og så ut til på hygge seg, og den ene av vaktene forsøkte å ta bilder av en jente som viste puppene, forteller russejentene, som måtte stanse vakten, ettersom det var fotoforbud.

Når det kommer til å drikke såkalte «cumshots», så forklarer de at det ikke var mye sæd, og at de ikke synes det var så ille.

– Det er da ikke farlig å drikke sperm, forteller Fredrikstad-venninnene til avisen.

Russen synes de voksne overreagerer når det kommer til kritikk av russefesten.

– Foreldrenes reaksjoner tar kaka. De skulle bare visst hva som foregår hver eneste helg ellers i året.

PS:
Østen-duoen Staysman & Lazz alias Stian Thorbjørnsen & Lasse Jensen til 730: Fredrikstad-jenter er søte, drita, snille, selvironiske og anti-classy
 
Se også: Karine (24) tilbudt to krøllete 50-lapper etter Tinder-sex