FREDAGSFJAS: Vågard

5. okt 2012 kl. 00:00

V4G4RD (NMG/MADE)

A-lagets «strejteste» er ikke bare en pen, karismatisk, velformulert, reflektert, ærlig, morsom, sexrådgivende, rappende store Bærtur sammen med mentor Lars Vaular og den nye it-gutten Jonas V, og vi fikk stjernen til brekke ned weekenden.

 
Hva er helgas vorspiel-anthem?
 
– «Turn On the Lights» med Future, yo! Autotune dør aldri! 
 

Favorittantrekk?
 
– Jeans, Nike Free, Gaupa-anorakk, grå hoodie, Polo-caps. Jeg liker ytterplagg best. Har ikke så mye klær, men har jæla mange jakker og frakker og blazere og det ene med det andre. Lommer er viktig. Jeg har alltid div. nødvendigheter gjømt rundt omkring på mitt legeme. Da hjelper det å være en lommemann. Når jeg går ut døren tenker jeg alltid at nå kan det gå noen dager før jeg kommer meg hjem igjen, så jeg prøver å kle meg praktisk nok til at jeg kan ha det behagelig i alle mulige situasjoner, samtidig som jeg prøver å se stailig ut. 
 

Hva spiser du helst & hvor?
 
– Asiatisk. Kinesisk, thai, japansk. Jeg elsker asiatisk mat. Asiatisk mat og amerikanske burgere, det er det beste i hele verden. Kan ikke noen lage en fusionrestaurant basert på asiatisk mat og burgere?
 

JODA! – red. anm:

 
– Ellers så eter jeg alt Leo Ajkic lager. Og det er mye rart. Mannen ER et fusion-konsept!
 

 

Hva drikker du helst & hvor? 
 
–  Jeg drikker aller helst det som faktisk er gudenes drikk – Vann. Viktig å hydrere. Vann renser. Drikker du mye vann kan du kjøre kroppen din hardere. Ellers drikker jeg Coca-Cola og ingefærøl. Hver for seg, altså. Drikker helst hjemme.

 

Hvem vil du helst møte på byen?
 
– Jenter. Som er pene, morsomme og ikke for fulle. Som har et fint rom, med en seng som lukter godt og god mat, som de gir meg fordi de synes jeg er for tynn. 
 
Hvem vil du helst IKKE møte på byen?
 
– Alle som vil snakke business. Og pratsomme folk som jeg ikke klarer å plassere, men som snakker som om vi har historie. Og folk som vil sloss. Og snut. Og guffiser. Halvparten av mine egne venner. Striler. Rytmeløse jenter som vil danse som om vi er i en musikkvideo. Faen, nå skjønner jeg hvorfor jeg aldri går ut.
 

🙁
 

Nachspiel-anthem?
 
– «Turn Off the Lights» med World Class Wreckin’ Cru, yo!
 

Hvem vil du helst våkne opp med?
 
– En dame som ikke vil våkne opp med meg :'(

Søndagstitting?
 
– Jeg har sett alt for mange TV-serier. Kjempesliten søndag? Peep Show, eller Trailer Park Boys, f.eks. TPB hjelper alltid på nervene. Denne helgen skal jeg se britiske The Hour, og en av de humorseriene som har vært med å forme meg som menneske har begynt igjen – HOW I MET YOUR MOTHER!!!11!!11!!! Neida, bare kødder. South Park, så klart, South Park.

 
Se også: Forrige ukes #FREDAGSFJAS: (Sassy) Sandra Kolstad