Hopp til hovedinnhold
(BINGO RIMER)

FREDAGSFJAS: Ulrikke Lund

(BINGO RIMER)

Ingen bloggere (bortsett fra et par stykker) har flere lesere enn Ulrikke Lund, den litt over snitt staselige 22-åringen fra Bergen. I disse dager pryder hun London-supersjappa Harrods’ forside, og rett som det er globetrotter hun med denne tyskeren. Men vi lurte bare på hvordan Ulrikkes helg blir.
 
 


Vorspiel-anthem?

– M.I.A: «Bad Girls»


 
Antrekk?
 
– Denne helgen gråter garderoben min, jeg er fortsatt i Paris-ørska og må dress down «a bit» for Bergen. A&F jeans og noe fra Wildox med upassende høye hæler.

Spise hva hvor?

– Crispy chicken-meny med majones på Burger King. Helg er helg.


 

Drikke hva hvor?

– Champagne fordi det går fortest ut av kroppen og eldrer deg ikke. Jeg hørte det fra en jente som så kjempebra ut, og tenkte: «Then this must be true!»… Samme hvor det er, så lenge folkene mine er der.
 


Hvem vil du helst stå i taxikø med?

– Er det der uskyldige jenter får Patrick Bateman-behandlingen? Da står jeg over. Jeg ville heller gått hjem enn å lide meg gjennom det. Og det gjør jeg, for jeg bor i byen. 


Hvem vil du helst IKKE stå i taxikø med?

– Alle. Fordi man mister troen på menneskeheten av å stå i kø klokken fire om natten.
Nachspiel-anthem?


– Helst Glee-soundtrackene etter hverandre. Dooooon’t stop believiiiiiin’! Jeg er fortsatt i humør til allsang, fordi jeg ikke har stått i taxikø. Hvem vil du helst våkne opp med?

– Karl Pilkington, han pratsomme, skallede fyren fra Ricky Gervais’ show. Ellers venter jeg til jeg er gift. Han er unntaket fra regelen da. 


Søndagsfilmen sin?

Helvetica eller Art & Copy. Ubestemt.Se også:

FREDAGSFJAS: Sondre Lerche
FREDAGSFJAS: Sisi
FREDAGSFJAS: Jenny Skavlan
FREDAGSFJAS: Lars Vaular
FREDAGSFJAS: Alexandra Joner

Nyeste saker fra 730.no

Les mer