Hopp til hovedinnhold

FREDAGSFJAS: Triana Iglesias ♥

X (FILIP CEDERHOLM)

Triana Iglesias… Triana Iglesias… Triana Iglesias… Navnet kiler saftig i munnen. Ikke så rart: Oslo-jenta er så heit at
selv heteroseksuelle jenter nikker anerkjennende når de smugtitter på
hennes forbløffende fine figur i FHM #100. Men
den 30 år gamle gladjenta er ikke bare bra naken; Hun klarer seg også utmerket
som den populære fjortisen Synnøve i den øyeblikkelige kultfilmen Tina & Bettina – The Movie. Selv med veldig lite sminke. Salute!
 
Vi måtte selvfølgelig spørre fruktfatet om hvordan det helst går ned i helgen.  
 
Hei Triana! Hva er helgas vorspiel-soundtrack?
 
– Mens jeg kler & sminker meg: 60’s garage & gammel rå rock, på plater arvet av pappa 🙂 Trenger jeg en ekstra mood-boost setter jeg på Missy Elliot med «Get Ur Freak On» eller noe av Iggy & The Stooges før jeg går i dusjen 🙂 Ellers går det mye i UNTZ UNTZ rett før man skal ut… 

«Dusjen». <3 Favoritt-helgeantrekk da?
 
– Jeg liker høye hæler til fest og selskap… HØYE, høye, kjempehøye! Men, gode sko er viktig hvis man skal ut å danse… Flate sko er best på klubb 🙂 Antrekk kommer an på dagsformen og humøret… Og hva/hvor jeg skal. 

Hva spiser du helst – og hvor?
 
– I helgen spiser jeg helst middag med gode venner, over en flaske vin – før man skal ut… Eller noe sunt, raskt og enkelt som jeg kaster sammen. Spises mens jeg løper rundt i trusa og gjør meg klar til fest. Multitasking.

♥. Hva drikker du helst – og hvor?

 
– Vin og drinker med venner – hjemme 🙂

Hvem vil du helst møte på byen – og hvorfor?
 
– Folk som er ute for å ha det gøy …. Folk som smiler 🙂 Folk med god energi som sprer gode vibber. 

Hvem vil du helst IKKE møte på byen – og hvorfor?

 
– Folk som ikke oppfører seg :/ Fy!

Hva slags nachspiel-anthems går det helst i?
 
– Depeche Mode, Joy Division, Leftfield, Orbital – litt (mer) Untz Untz, chill out, og tilslutt: 90-tallsballader (gjerne svarte boyband-ballader). 

Hvem vil du helst våkne opp med?
 
– Pusen min Chips Mjau :)))) <3

(NB: DETTE ER IKKE DEN EKTE CHIPS MJAU – RED. ANM.)

Beste søndagstitting?
 
– Feelgood-film fra 80- og 90-tallet 🙂 Klassikere & høykvalitets B-filmer funker bra når ikke hodet gjør det 🙂 Perfekt dagen derpå.

($$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$.)
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer