Hopp til hovedinnhold

FREDAGSFJAS: Tooji

TOO JI – OR NOT TOO JI? DET ER SPØRSMÅLET (DOAN M. NGUYEN/MOMO SABAH/BYMOMO/COSMOS)

Tooji er ikke bare penere enn Aylar (sorry), han synger fint, har masse på hjertet… og ikke minst; den persiske Oslo-gutten har et stort hjerte, noe han lenge har vist som dedikert barnevernspedagog. Men fokusen er i dag på musikken, og etter å ha vunnet norske MGP, fortsetter Tooji sin artistkarriere via et dramatisk og rebelsk pop-dance-comeback. Vi feirer far med en freidig dose fredagsfjasing.

Helgens vorspiel-anthems?

– For tiden går jeg veldig inn for Iggy Azalea. Hvordan kan en hvit jente ha en så stor rumpe? Butt implants?? Maybe…. Fint vorspiel-tema.

Men, så kommer man selfølgelig inn på Kardashian og det blir en høylytt debatt om hvorvidt det er fake eller fo-real. Så ender det alltid med fist fight.

Vet du hva!? Glem det. Hør på Lana Del Rey, så vet du iallefall svaret.

Favorittantrekk?

– Nok. Liker å ha flere lag på lag fra designer Boug I Roug. Funker bra for strippepoker.

(REBECCA GJERTSEN)
 


Hva spiser du helst & hvor?

– Elsker asiatisk. Digger et sted med et ganske shabby preg og fantastisk mat, ved navn Hai café. Her sitter Tooji ganske ofte. Dessuten er jeg for tiden veldig glad i å være sunn & sulte meg selv. Veldig glad i gode burgere. Uten ost. Uten brød. Uten pommes frites. FU*»# salathelvette.

Hva drikker du helst & hvor?

– Prøv Jæger. Jøger på Jæger er fun fun. Og hvis du er heldig, noen ganger midt i all twerkingen, kan det hende at Miley Cyrus dukker opp 😉

Hvem vil du helst møte på byen?

– Typ Mila Kunis. Så Angelina og Brad Pitt. Så hadde jeg klint med alle.


Hvem vil du helst IKKE møte på byen?


– Jenny Skavlan. Jeg digger henne, men jeg blir bare så sykt awkward rundt henne. Det er ikke hun som er awkward, hun er bare fet, jeg blir klein. Så blir situasjonen klein. Du veit den følelsen som når man gikk på ungdomskolen og du møtte en dødssøt person fra videregående? Typ sånn.

(EINAR ASLAKSEN)

Nachspiel-anthem?

– Da er man såpass tipsy at man tror man er flink til å danse, så jeg setter på «WORK» med Iggy Azalea. Imagine the rest. Actually, better not.


 
 
Hvem vil du helst våkne opp med?


– Something else then my freakin’ pillow for once.

Søndagstitting?

– Two words: Ben & Jerry’s. Sett gjerne på «Barbershop» med Queen Latifah. Oooh giiiiiirl! *snap snap*

Noen gode råd / mantraer for en suksessfull og fullverdig helg?

– Fokuser på å gi. Å fylle universet rundt deg med glede gjennom frekvensen av mantraet «ohm». Ved å gi så får du, og slik oppfyller englene og universet ditt hvert eneste behov. Slik kan du være ett med alt og alle, ved å gi klemmer, og si at du er glad i dem.


HAH! Just kiddin… Get crunk! Have fun & be nice. That’s my mantra.

Se også: Forrige ukes #FREDAGSFJAS med Sandra Lyng Haugen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer