Hopp til hovedinnhold
SELFIE GAME ON POINT (INSTAGRAM)

Fredagsfjas: Thomas «Fingern» Gullestad

SELFIE GAME ON POINT (INSTAGRAM)

I kveld kan Thomas «Fingern» Gullestad bli verdens første vinner av Mitt dansecrew på TV 2, og gladgutten er derfor en selvskreven gjest i vår faste helgespalte, Fredagsfjas
 
Bortsett fra å være dansehunk er Fingern kjent som programleder, tidligere Klovner i Kamp-DJ og eks-trommis i Yoga Fire. Og så er han selvfølgelig gift med Norges kronjuvel, Jenny Skavlan. 
 
Hei Thomas! Hva er helgens vorspiel-anthems?
Av en eller annen grunn har det festa seg en gammal 90-tallsklassiker i skolten min, nemlig Bizarre Inc – «I’m Gonna Get You». Får frem de mest feminine dansesidene i de fleste gutter (heterofile også).

– Den kan sikkert krøsskleppes inn i Spice Girls – «Spice Up Your Life» for å gjøre kona glad. Så ønsker jeg meg Lindstrøm – «The Contemporary Fix» for å starte klubbfoten og Mark Ronson – «Feel Right» for å fremprovosere svært helseskadelige breakemoves.Favorittantrekk?

– Asså, nå har jeg lunta rundt i en adidas-bukse og en skabbete t-skjorte i 3 måneder, så jeg husker ikke helt hvordan jeg egentlig kler meg. Men jeg mener å huske at jeg føler meg fetest i en svart Lindeberg-bukse med press, en råfrekk jakke fra samme merke med dressjakkestoff utapå og grønnsvart leopardmønster på innsiden (!). Så blir den hvit skjorte innerst og en svart COS-frakk ytterst. Passer både på løkka og Solli plass, Kristiansand og Karasjok, i begravelse og julebord foråsiresånn.


FINGERN SA HAN SKULLE TA ET PAR «RÅHARRY» BILDER TIL 730, MEN EGENTLIG ER DET JO BARE #SNIKSKRYT DELUXE (PRIVAT)

Hva spiser du helst & hvor?
– Jeg spiser helst ikke, for det tar fælt med tid. Jeg spiser for å overleve, ikke for smakens skyld. Men rista brødskive med brunost og epleskiver på. Eller syltetøy. Sånn med litt ustøe knær på lørdagsnatta. Det er mye villere enn den villeste farsekebaben.
Hva drikker du helst og hvor drikker du det?
– Jeg har blitt han nørden som tror at det hjelper å drikke proteinsjokoladedrittmelk når jeg trener så mye. Men det er mest fordi sjokoladesmaken er min svakeste side. Sånn sett kan du egentlig stryke brunostskiva over og putte inn Rock’n’Rull istedet. Noen burde bli bura inne for å lage noe så digg som sjokolade med litt crispy lakris!

Hvem vil du helst møte på byen?
– Hun gæmle røykedama fra Sofa på NRK. Hun er en onelinermaskin jeg gjerne skulle knerta en flaske whisky med.

Hvem vil du helst IKKE møte på byen?
– Anders Anundsen. Men jeg tror ikke vi henger de samme stedene.

Hva er ditt mørkeste partyminne?
– Hemsen i Hemsedal, selvfølgelig. Da Johnny Trebein dro Carl Eliassen etter beina fra toppen av et bord, ned en trapp og slang ham langt ut av VIP’en vi var på.

– Det som var mørkt var å være VIP i Hemsedal.

Hvem synes du trenger en hvit helg mest akkurat nå?
– Hans Wilhelm Steinfeld shotta vodka på Trygdekontoret på NRK. Kanskje greit å ta en helg på fjellet, gå litt på ski og tenke over livet da.
Nachspiel-anthems?
– Da må vi på sånn Boney M – «Daddy Cool»-greier. Snow – «Informer», Men sleng gjerne inn litt classic og vocal house asså. Hardrive – «Deep Inside», Oliver $ – «Pushing on». Og masse Jay-Z. DJ Vadim – «Lyrical Soldier». Også er det bare å klinke til med Lil Jon – «Turn Down for What». Altetende på nachspiel. Da er det #nofilter lichsaaam.


Hvem vil du helst våkne opp med?
– Jeg skjønner at dere skjønner at Jenny er på første plass, og at jeg selvfølgelig ikke skal svare det, for det er så jævla opplagt! Men jeg har en som er over Jenny, og det er thefatjewish – selveste instagram-kjendisen. Han har sikker chicken nuggets og bildevitser klare til servering på senga.


(NYPOST.COM)

Søndagstitting?
– Ja, tits hører søndagen til. Og når jeg titter meg, så ser jeg helst på Twin Peaks om da’n. Men jeg har ikke akkurat rukket så mye tits eller titting i det siste, for jeg har trent livskiten av meg.

Noen gode råd for en suksessfull og fullverdig helg?
– Vinn Mitt Dansecrew (8 til 26 400), og se hva som skjer etter det. Ta det som det kommer, liksom. La humla suse. La lykka komme rekandes på ei fjøl osv.

– Ellers: Bli full på fredag RETT etter jobb, egg og bacon på lørdag, lat som du ikke skal ut på kvelden. Dra ut allikevel. Vær sliten på søndag, tenk på at du skal gjøre kulturelle ting neste helt. Men det skjer heller ikke. 

Se også: Fredagsfjas med Jenny Skavlan 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer