Hopp til hovedinnhold

FREDAGSFJAS: Stine Melbø alias Tone-Stine

Etter flere år i «skyggen» til sin profilerte forfatter/eks-blogger-BFF Linnéa Myhre, så har moldenseren Stine Melbø i smug slått seg opp som blant annet en smart-ass anmelder av lettbeinte TV 2-realityserier som Tone og Tigerstaden her hos 730.no, samt at hun i disse dager selv lurer i kulissene på et kommende tv-show. Men den sosialistiske Romsdals-jenta, i dag basert på Tøyen i Oslo (jamfør: sosialistisk), er først og fremst en smørblid, ekstremt fjasete kvinne som gladelig slår ut sitt blonde Ke$ha-hår i helgene.

Her forteller Stinemor hvordan hun sørger for YOLO-stemning ved ukeslutt.

 
 
Hva er helgens foretrukne vorspiel-anthems?

– Liker å høre på musikk jeg og vennene mine liker 🙂

Ronan Keating – «Life Is A Rollercoaster»

Tønes – «Yatzy»… og alt med Fleetwood Mac.

 

Favorittantrekk?

– Veit da faen. Selv om jeg helst ville gått i ullundertøy, kan det skje at jeg pynter meg litt.


Hva spiser du helst & hvor?

– Spiser helst Nasi Goreng på Uluwatu. Det skjer ikke så ofte, så da blir det taco hjemme med Linnea.


Hva drikker du helst & hvor?

– Drikker helst øl på Bør Børsen i gode venners lag. Eller noe libanesisk sprit på Fjordland, som er hytta til kjæresten min.


Hvem vil du helst møte på byen?

– Tone D.

 

Hvem vil du helst IKKE møte på byen?


– Stressa-Eriksen 🙁  Liker å ta det CHILL på byen.

 

Nachspiel-anthems?


– The Cure- «Mint Car».


 

Om det er YouTube-nach vil jeg se og høre på Guns N’ Roses med «Estranged». Siden det er verdens gøyeste musikkvideo.


 

Hvem vil du helst våkne opp med?

– Kjæresten min, selvfølgelig. Siden det er litt kjedelig lager jeg en liste etter prioritert rekkefølge:

1. kjæresten min

2. katten min

3. venninnene mine

4. tantebarna

5. En hvilken som helst katt


Søndagstitting?

– Om jeg har vært på Bør Børsen bruker jeg som regel å titte i veggen. Ellers går det i Tigerstaden og nyheter.

Til sist: Noen gåde råd for en suksessfull helg?

– Man bør ikke bare drikka seg drita og gå på byen. Gå deg en tur i skauen. Tenn et bål. Drikk litt kaffe og sett pris på skaperverket.

 
 
PS: jeg må dessverre selge leiligheten min til fordel for rekkehus med hage. Om noen er gira på en treroms med veranda og Oslos fineste bakgård (kåret av Obos) er det bare å ringe!Spanderer en helaften på Bør til personen med høyest bud. 

Se også: Forrige ukes FREDAGSFJAS med Gunnar Greve

Nyeste saker fra 730.no

Les mer