FREDAGSFJAS: Sondre Lerche

2. mar 2012 kl. 00:00

BROOKLYN’S FINEST (MADE)

Den Brooklyn-baserte bergensflinkisen Sondre Lerche (som nå gjør en strålende jobb på TV2-suksessen The Voice) brekker ned helgas do’s & dont’s – og dropper bomben om at han har tilgode å se Brian De Palmas superklassiker Scarface.


Pssst: 730-skribent Linnéa kåret nylig den dyktige 29-åringen til en av sommerens topp 5-festivalhunks her.
 


Vorspiel-anthem?

– Pleide å være Becks «Sexxlaws» back in the day, men er nok «Tightrope» av Janelle Monae sammen med Big Boi eller Beyoncés «Countdown» i dag. Eller alt utenom balladene på Justified av Justin Timberlake.


Antrekk?

– Det kommer an på dagsformen eller været, men uansett er det som regel en hvit t-skjorte med v-hals under. Om det er ekstra stas tar jeg gjerne frem en brun Phillip Lim skinn-tversoversløyfe og hvit skjorte.


Spise hva hvor?
 

– Nå for tiden tenker jeg ofte på en foie gras crème brûlée som de har borte på en restaurant som heter Le Comptoir på Grand St. her i Williamsburg (Brooklyn).

Drikke hva hvor?
 

– Holder meg oftest til Prosecco hele kvelden. Bare lette, gode vibber og minimal nedtur neste dag.

Hvem vil du helst stå i taxikø med?
 

– Egentlig ingen, men i akkurat den situasjonen favoriserer jeg helt klart folk som er for fulle til å ha sjans til å kjenne meg igjen.

Hvem vil du helst ikke stå i taxikø med?
 
– Den sjalu machogutten som krangler med sin oversminkede kjæreste som fortvilet prøver å vikle meg inn i deres kaotiske samliv.
 
Nachspiel-anthem?
 

– «Changes» av Sandro Perri passer til enhver tid. «Music for 18 Musicians» av Steve Reich kan være en vannvittig tur i riktig sammenheng. Men på dette tidspunktet funker vel enhver plate man en gang elsket men ikke har hørt på lenge.

Hvem vil du helst våkne opp med?


 

Mona (alias Sondres kone, som også har regissert den flotte og ferske videoen til go’låta «When The River»).
 
Se snutt (saken fortsetter under): 

 
Søndagsfilmen sin?


 


– I forfjor gikk det mye i 80- og 90-talls thrillere med erotisk tilsnitt på søndag ettermiddag. Michael Douglas var i mange av de – viril fyr. Hadde en Harrison Ford-periode også.
Hjelp, Vi Flyr funker alltid. Aldri sett Scarface. Kanskje på søndag?


Se også: Sondre Lerche x Beyoncé = god jul!
 
FREDAGSFJAS forrige uke: Sisi!