FREDAGSFJAS: Sex- og sommertips fra Tuva Fellman

19. jul 2019 kl. 16:01

Fredag! Fredag! Fredag!

Du kjenner en. Kanskje du er en. Kanskje du bor med en. Og kanskje du har vært med en. En selverklært sexolog.

Men har du faktisk snakket med en? Det har vi!

Vi har bedt nyforlovede (hurra!) Tuva Fellman komme med sine beste sex-, sommer-, og helgetips i denne ukas Fredagsfjas.

Tuva Fellman gjør stor sport ut av å normalisere sexpraten i podcasten Juntafil – en ny take på et av P3s lengstlevende program.

View this post on Instagram

Ny pod fra denne fotogene duoen er ute! 😂 #juntafil 📸: @kiiim

A post shared by Tuva Fellman (@tuvafellman) on

Men ukentlige podcaster, livesendt runking og stor entusiasme for 🍆 og 🌮 er ikke det eneste Tuva har på tapeten.

– Jeg har faktisk fått meg kontor som sexolog. Altså at jeg kan ta imot klienter. Jeg ble ferdig med sexologutdanninga for noen år siden, så nå var det på tide. Det er kjempespennende og litt skummelt.

Og sexologen plukker opp litt ny kunnskap her og der, selv. 

– Her om dagen lærte jeg at om man kliner fast og mange nok ganger i løpet av dagen så får man til slutt samme bakterier i munnen. Er ikke det gøy? Man blir like i bakteriene? Jeg lurer på om jeg og kjæresten min har det. En dag skal jeg sjekke.

Hva er det du kunne ønske vi nordmenn visste litt mer om når det kommer til sex?  

– Klitoris! Mange begynner å bli gode på det nå, men vi mangler fortsatt en del. Vi får ofte spørsmål fra jenter som er frustrerte fordi de ikke får orgasme. Samtidig forteller de at de bare har penetrerende sex og ikke stimulerer klitoris.

– Det er superviktig å kjenne sin egen kropp og partnerens. Så om du ikke har testa det ut, så anbefaler jeg å flekke opp speil og sette i gang!

Noe du kan bruke sommerferien på! Over til sommer- og helgetips!

View this post on Instagram

«Kan ikke du ta sånn superfint under-vann-bilde av meg?»

A post shared by Tuva Fellman (@tuvafellman) on

Hva er dine planer for sommeren? Har du noe du ser særlig frem til? 
Jeg får ekte sommerfugler i magen av denne sommeren. Jeg skal en uke på hytta og en tur til vestlandet for å besøke svigers. Skal rett og slett bare ta det megarolig. Også skal jeg til Lofoten med Cecilie Ramona Kåss Furuseth og sende Reiseradioen. Det gleder jeg meg helt vilt til! Har aldri vært i Lofoten, så en uke der med årets dame kan ikke bli noe annet enn nydelig!

View this post on Instagram

Når du er en del av familien, men samtidig ikke.

A post shared by Tuva Fellman (@tuvafellman) on

 

Hva er dine aller beste sommertips? 
– Husk å gi litt faen! I det siste har jeg snakka med flere som gruer seg til sommeren. På grunn av kropp og sånt. Jeg synes vi skal gå inni en kollektiv gi-faen-modus. På den måten kan vi få se og oppleve litt vanlige kropper på stranda, med både hår, cellulitter og usymmetriske former. Jeg har hvert fall alle intensjoner om å gønne på og håper så mange som mulig blir med.

Yes, vi er med! 

Hva er ditt favorittantrekk?
Jeg kjøpte meg nylig et leopardskjørt. Jeg hører folk si det er for mye, men jeg ELSKER det!

Hvem vil du helst møte i helgen?
Alle som stilte opp på Nasjonal Runkekveld på P3! Vi hadde en nydelig gjeng innom, blant annet en fyr som runka på lufta og en dame som testa grønnsaker som sexleketøy. Jeg elsker folk som er så åpne og kule!

Hvem vil du helst IKKE møte i helgen? 
Hun som sendte meg mail etter samme kveld og sa at jeg skulle skamme meg.

Hun burde skamme seg. Topp 3 mennesker du ville invitert hjem på middag?
Erlend Loe! Bare han. Så jeg kan stille alle spørsmålene jeg har om «Dyrene i Afrika». En av mine favorittbøker som jeg er helt sinnsykt fascinert av. 

Hva er helgas vorspill-anthem(s)?
«LFY» av Wolfgang Wee, Korbz og Markus Neby. 

Hva er helgas nachspill-anthem(s)?
– «3 nights» av Dominic Fike.

Hva spiser du helst og hvor?
– Taco med masse folk hjemme hos Ronny og meg!

View this post on Instagram

Fisketaco! Man kan bli nervøs av sånt!

A post shared by Tuva Fellman (@tuvafellman) on

Hva drikker du helst og hvor? 
– Øl på Art i Københavngata ved Carl Berner.

Hva inntar du helst som nattmat?
– Kebab. 

Hvem vil du helst våkne med?
– Ronny og bamsene mine Pontus og Bjørnar. Er det rart å ha bamser når man er over 30?

View this post on Instagram

SE hva jeg klarte å overtale @ronnybaa til da! 😍🏕🗻

A post shared by Tuva Fellman (@tuvafellman) on

Nei, det er kos. Hva er ditt mørkeste partyminne?
– Jeg hadde dratt med en stor gjeng på kebabsjappe før vi skulle på nach. Jeg var ganske i slaget, så hoia og sang. Da jeg fikk kebaben min skulle jeg bort til de andre å sette meg, men snubla i mine egne bein (!!) og skriker ut så alle ser. Jeg flyr gjennom rommet med kebaben over hodet, suser inn i en søppelkasse og blir liggende på gulvet. Med kebabsaus i hele ansiktet (sånn faktisk hele ansiktet) og mais i bh’en ble jeg løftet opp av de som jobbet der. De tok meg med inn på bakrommet og tørket meg i ansiktet med en sliten kjøkkenklut.

Auuuda. Ditt beste dagen-derpå-tips?
– Ostesmørbrød i stekepanne <3<3<3

View this post on Instagram

God søndag da! 📸: @christopheroulie

A post shared by Tuva Fellman (@tuvafellman) on

 

Søndagstitting?
– Amerikanske Office! Om og om igjen! 

Hva er dine beste tips for en skikkelig bra helg?
– Ikke ha noen planer, men si ja til alt! 

Hva er verste du har sendt eller delt fra mobilen en fuktig kveld på byen?
– Hahahaha, en gang sendte jeg faktisk bilder av meg selv på gulvet, der jeg lot som jeg sov. En soveselfie på en måte? Og jeg sendte det til søsteren min?? Hun fikk tre stykker i forskjellige positurer. Igjen, hvor jeg lot som jeg sov. Aner ikke hvorfor jeg tenkte at det var en god idé eller hvorfor hun skulle ha glede av de bildene. 

Haha, takk for gode historier, råd og tips. God sommer og god helg <3 

Se også: Ida Fladens beste helgetips og verste fylla-minner