Hopp til hovedinnhold

FREDAGSFJAS: Sandra Lyng Haugen

OH YE$ <3 (JANNE RUGLAND/MER)

Siden hun gjorde fjong figur via Idol i 2006 har Sandra Lyng Haugen vært sertifisert «hele Norges», og få andre norske artister splitter vårt lange land i to som denne sassy solstrålen. Vil man høy fem’e eller kline? Være BFF eller DTF? Vesla er 100% kvinne på den røde løperen, men har munntøyet til en værbitt sjøulk på nachspielet etterpå. Etter et langt opphold i USA debuterer den sjarmtrollete 26-åringen nå på engelsk, og låta «PRTeY» alias PAAAARTY! byr på et rålekkert gjenhør med den foxy Mosjøen-lolitaen.

♫ Sjekk ut Sandras supre helgesmash her:

Å feste er nemlig noe Lille Lyng mestrer minst like bra som å lolle fra levra (eller knipse stilige selfies), så det var på sin plass at kule comeback-guri delte sine helgefavoritter med oss.

Hva er helgens vorspiel-anthems?

– «Right Back to You» – Electric Youth, «None Of Them» – Robyn,
«The Message» – Grandmaster Flash and the Furious Five,
«Reunion» – M83,
«Baby I’m Yours» – Breakbot feat. Irfane,
«Green Light» – John Legend,
«Tightrope» – Janelle Monae feat. Big Boi,
«Can I Kick It» – A Tribe Called Quest,
«Fortune Days» – The Glitch Mob,
«Jasmine» – Jai Paul,
«Phenomenon» – LL Cool J,
«She Wants To Move» – N.E.R.D, «Vōs-sãkō-rv» – Lindstrøm.

Disse ligger forøvrig på Good Mood-lista mi på Spotify. Skål!

Gurimolly! Snasent soundtrack. Hva slags klær rocker du helst på byen?

– Jeg går som regel rett på byen etter studio eller jobb, så pynter meg ikke så ofte. Men jeg liker å gå i skjørt med høye heler, selv om jeg snubler i dem når jeg skal danse. Mormor sier at jeg har to venstreføtter, og at å bare riste på rumpa ikke er å danse. Jeg er uenig.

Hva spiser du helst & hvor?

– Jeg liker Lille Asia. Jeg har glutenallergi og er laktoseintolerant, så det er dessverre ikke så mange alternativer her i Oslo for meg. Jeg elsker sushi og asiatisk mat.Hva drikker du helst & hvor?

– Jeg synes Aku Aku på Grünerløkka har noen spennende drinker. 
Espressomartinien er min favoritt.

Hvem vil du helst møte på byen?

– Mette Marit! Se om hun fortsatt har det i seg

.

Hvem vil du helst IKKE møte på byen?

– Mitt alter ego
.

Nachspiel-anthems?

– «Without Me» med Fantasia, Missy Elliot og Kelly Rowland er en deilig nachlåt. «Go» med Delilah er fantastisk! Jeg blir også veldig glad hvis du setter på «911» med Wyclef Jean og Mary J. Blige.

Hvem vil du helst våkne opp med?

– Kjæresten min
. ♥

Søndagstitting?

Dexter, siste sesong er endelig ute! Har gledet meg som en drittunge. Jeg er også hekta på Homeland, og blir aldri lei av gamle episoder Two And a Half Men. Det setter smil på hangover-trynet. Californication og Criminal Minds er også blant topp 5-seriene.

Gode råd for en suksessfull & fullverdig helg?

– Hvis det er sommer og
lørdag: Start dagen på stranda med en pils og gode venner.
BBQ hjemme hos noen med en pils og gode venner. Gå ut på en dive bar, ta en drink og rist på ræva. Søndag: Sofa, godtepose, junk og sesonger av yndlingsserien din.

Se også: Forrige #FREDAGSFJAS: Mø

Nyeste saker fra 730.no

Les mer