FREDAGSFJAS: Ruben Gran

24. jan 2014 kl. 00:00

ADMIRAL P3 (KIM ERLANDSEN)

P3-prinsen Ruben Gran er egentlig for fin for radio, men i flere år har han foret hele landet med Notorious DIGG musikk via Lydverket. Nå har den Oslo-baserte, supersympatiske Halden-gutten startet showet Ruben (mandag – torsdag kl. 19:00 – 22:00), som er litt av det samme opplegget. Bare enda BEDRE. Ellers vet vi at Ruben er glad i å kose seg i helgene, så en runde Fredagsfjas med far er på sin plass.

Helgens vorspiel-anthems?

– I kveld skal jeg kjøre meg opp med «Shabba»-remiksen med A$AP Ferg, J Boog sin «Let’s Do It Again» og noe gammal shoegaze før jeg tar med stemninga fra det siste til releasekonserten til LOVELOVELOVE på Mono.

Favorittantrekk?

– Kommer veldig an på anledningen, men har aldri behov for å dress 2 impress. Er det rent er det pent.

Hva spiser du helst & hvor?

– Spiser helst burger på Illegal, sushi fra Art of eller hva de måtte ha på menyen på Palace når jeg har råd til å gå dit hvert femte år.

Hva drikker du helst & hvor?

– Drikker snobbete øl på Parkteatret eller… ja, det er vel den eneste baren som kan ligne på et stamsted. Har ikke noe usnakket med hverken brun rom, Moscow Mule eller et glass rødt hvor enn de er i stand til å servere det så det smaker.


Hvem vil du helst møte på byen?

– Jeg vil helst møte folk jeg er glad i som jeg ikke har sett på en stund. Men dere er kanskje ute etter noe namedropping? Jeg møtte Inger Lise Rypdal forleden. Gjentar det gjerne.

Hvem vil du helst slippe å møte på byen?

– Mamma.

Hvem vil du helst våkne opp med? <3

– The one and only Silje Larsen Borgan.

Hva er ditt mørkeste partyminne?

– Foretrekker at mørket ikke slipper til i festsammenheng. Det har likevel ikke hindret hverken brukket ankel (dans) eller hånd (vegg).


Hvem trenger en hvit helg mest akkurat nå og hvorfor?

– Jeg. Den planlagt hvite januarmåneden gikk i oppløsning andre nyttårsdag.

Nachspiel-anthems?

– «Are You A Dreamer?» med Denison Witmer og Boyz II Mens «End Of The Road» for smooching, «Drunken Butterfly» med Sonic Youth og «Funky Kingston» med Toots & The Maytals for kalas.

Foretrukken søndagstitting når du er klein?

Eastbound & Down eller det aller meste som involverer Will Ferrell gjør alltid godt. Eller jeg kan godt innta søndagspizzaen sammen med Luther, Sherlock eller en bunke filmer. Gleder meg forresten til å begynne på True Detective på søndag. Holder det ikke mål begynner jeg på Breaking Bad igjen.

Noen mantraer for en suksessfull og fullverdig helg?

– Lenge leve livet.

Se også: Forrige ukes Fredagsfjas med Martin Danielle fra CLMD