Hopp til hovedinnhold

FREDAGSFJAS: RSP

RSP: «OH WTF IKKE BRUK DE DER BILDENE DA». VI: «DAMENE KOMMER TIL Å ELSKE DET» (GQ/COSMOS)

Fra Wikipedia: Undergrunnskongen RSP slo seg bastant opp i gamet sammen med Kompani 69, alias den tøffeste nord-norske rapgruppa siden Tungtvann. Co-signet av sjølvaste Vinni i ung alder. Reppet hjemstaden og rappet seg opp i hovedstaden. Sørger for daglig Twitter-koz, og står støtt på breiale ben via Hålogalandslaget, side om side med ringrev og godkompis Joddski.
 
27-åringen er i disse dager brennaktuell med den snasne solosingelen «Vater», hvor han atter en gang putter «hard» tilbake i Harstad. (pause)

Ikke minst så vet vi at han har gledet seg til å åpne opp i vår sjelegranskende Fredagsfjas-spalte. Wink:

Vi lot Rimsmed Patrick brekke ned helga for oss.

(Fun fact: RSP står også for «Ron Swansons pappa»)

 

God fredag, P! Hva er helgas store vorspiel-anthem? 
 

– Jeg har ikke vært på et «ordentlig» vorspiel på evigheter. Men, i min faste drikkesirkel fungerer alltid Kendrick Lamar «Swimming Pools». Skal dog begynne å bumpe Hålogalandslaget – «Alt ho vil ha» produsert av Ben KinX. Skamløs soca-inspirert helvettesmakt.

Flotte valg.  Antrekk?

– Ikke så fucking nøye yo! Men: Hakket mer oppdatert enn det bildet Chirag dro fram av meg i sin Fredagsfjas. Det var fra 2005. Sånn ellers har jeg en aversjon for bukser hjemme, RSP aka Rarely Sporting Pants. La meg gi dere et bildeblast from the past med verdens kuleste sveis, for å vise at jeg også kan være en jåle. Tatt før Håloga fantes:


Slurp!!!!!!
Snowboard P. Hva spiser du helst – og hvor?
 
– Akkurat nå, hotellfrokost med litt extended åpningstid. Uten hotelltyskere. Var på Døgnvill på Vulkan nylig, det var real! Kanskje middag hjemme i Harstad når jeg tenker meg om, kjøttkaker mens vi prater drit om Narvik.

Drikke helst hva – og hvor?

– Black Russians på «hytta» i folkeparken i Harstad. Tilfeldigvis er dette også siste plass i verden jeg vil spise noe som helst. (Bortsett fra drops kanskje). Sånn ellers liker jeg å drikke over alt. 

Hvem vil du helst møte på byen?
 
– Nye folk. Kari Bremnes, jeg glemte å få bilde av oss sist.
 

Neida:

Hvem vil du helst ikke møte på byen?
 
– Gamle folk. (Joddski.)

Nachspiel-tjuns?
 
– Old Crow Medicine Show «Wagon Wheel». Eventuelt Devil Makes Three «The Plank». Er en gitarnach-katastrofe waiting to happen.
 

Hvem vil du helst våkne opp med?
 
– Krøllemor. Ikke hvis jeg er helt fucked up, da vil jeg våkne opp alene. Alternativt, ikke våkne i det hele tatt. Plan B: Våkne før, og se på Kari Bremnes mens hun sover. Er det innafor?

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Seff. Søndagstitting?
 
Arrested Development – også kjent som verdens beste serie. Star Trek: TNG fungerer også hvis du ikke klarer universet som det er yo. 

(Ekte prat.)
 
God helg, y’all!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer