Hopp til hovedinnhold
UNG OG SULTEN

FREDAGSFJAS: Myra

STJERNE (CALLE HUT)

 

I samarbeid med McDonald’s ??Den sagnomsuste 730-spalten FREDAGSFJAS er endelig tilbake med nye fjes – og nye omgivelser.

Vi skal de neste par ukene ta med oss noen av våre absolutte favorittmennesker på en liten burgerdate i Oslo. Der snakker vi om livet fra fredag til søndag, altså alt som skjer (og ikke bør skje) i løpet av en vellykket helg.

Først ut er den suverene, Oslo-baserte bergenseren Regina Tucker (23) alias Myra. NMG/G-Huset-artisten deler sine beste musikktips, McD-tips og ikke minst dagen derpå-tips med oss.

Sjekk ut praten nedenfor! 


Hei Myra! <3 Hvordan har du det?

– Eg e veldig good!:)

Hva er helgens vorspiel-anthems?

– Altså, du kan si hva du vil om Vengaboys, harry ja, men de var seriøst nr 1 hitmakers. Jeg bare setter de på shuffle. Kanskje det egentlig er en guilty pleasure, men jeg bumper den greien med stolthet nå. + noe gangsta-rap og TLC, of course.

Enig! Venga 4 life. Har du et favorittantrekk?

– En jumpsuit! Da føler jeg meg som noe snacks, samtidig som det er veldig komfortabelt… bortsett fra når man må tisse, hehe.
Hva bestiller du på Macer’n?

– McChicken, Chicken Salsa, McNuggets og en svææær jordbær-milkshake!

SHAKEN GIKK NED PÅ HØYKANT (CALLE HUT)

Hvem vil du helst møte på byen?

– Snille og koselige folk, og min nye bestevennine for kvelden på toalettet.

Ung og Tung 😉

Et innlegg delt av Myra vroom vroom ?????? (@ektemyra)

Hvem vil du helst IKKE møte på byen?

– Mennesker som ikke burde vært på byen. Ikke lenge etter at jeg flyttet til Oslo var det en sur kis med åpenbare komplekser som kalte meg en «innflytter», siden jeg er fra Bergen. Det var ganske komisk, da jeg er ganske sikker på at han heller ikke var fra Oslo. Han hadde en dialekt fra Østfold. Men han visste jo ikke at jeg er på stell geografien min…
Hvem vil du helst våkne opp med?

– Meg selv, min katt, og noe mat. D e digg.

<3 (CALLE HUT)


Hva er ditt mørkeste partyminne?

– Er ikke det slikt man fortrenger?

Okay da, du skal få slippe. Hvem trenger en hvit helg mest akkurat nå?

– Fete artistverter, frivillige og festivaljobbere som har vært nede med the bissniss under alle festivalene i sommer, I salute yall.

Nachpiel-anthems?

Jimi Hendrix – «All Along the Watchtower»

Jimi Hendrix – «Purple Haze»

Biggie – «Get money»

MGMT – «Electric Feel»

John Olav Nilsen og Gjengen – «Diamanter & kirsebær»

Anderson Paak – «The bird»

Rolig og chill…
Har du noen gode tips til dagen derpå?

– Hemmeligheten er vel kanskje bare å komme seg i gang. Drikke masse vann, spise solid mat, frukt og bær. Ringe en venn, gå seg en tur (det gidder jeg aldri selv). Og om man skulle ha angst er det også viktig å huske at det skyldes for det meste alkoholet, med tanke på at det er… Gift? Men det beste tipset jeg kan gi er vel å ikke blande alkohol, å drikke med måte, og ta vare på seg selv.

Søndagstitting?

– Ting som krever minimalt med hjerneceller. Noe skikkelig teit, enkelt og tidi! Arrested Development er min all time favoritt Netflix-serie.


Har du noen gode råd til en suksessfull og fullverdig helg?

– Hmm, først og fremst ikke la deg rive med på noe du ikke har lyst til. Samtidig krever ikke alt så mye planlegging alltid, vær litt spontan, ring opp en venn du ikke har sett på en stund, ta en tur på en brun pub, dra på en konsert du i utgangspunktet ikke ville dratt på.

– Spis mat og dra hjem tidlig for en gangs skyld haha. Switch opp tingen iblant. Det er kjekt!

NOEN AV MYRAS MUST-HAVES (CALLE HUT)

Mer FREDAGSFJAS her!

Les mer