Hopp til hovedinnhold

FREDAGSFJAS: Mø

MØ (SONY)

Da Azealia Banks skrullete nok brått avlyste Øya for andre gang (kanskje fordi hun var redd for festivalens rapprinsesse Angel Haze), steppet danske Karen Marie Ørsted alias Mø inn. Konserten ble råbra, og vi benyttet anledningen til å fredagsfjase med den Køben-baserte gladjenta.


Hva er helgens vors-anthems?

– Når jeg drar ut med venninner kan det fort bli hardt på krukka, så det betyr at det blir 50 Cent med «In The Club» for å komme i god stemning, som egentlig vil si at vi alle prøver hardt til å være like kul som Fiddy. Men om jeg drar ut med guttevennene mine, så blir det noe hardere i duren, som Black Flag.


Favorittantrekk?

– Jeg liker å kle meg komfortabelt, men kjører på med noen hæler. Siden jeg ikke er særlig fan av sminke og slikt, må jeg finne en annen måte å være sexy på. Jeg tar begrepet Tomboy til et annet nivå.

Hva spiser du helst og hvor?


– Running Sushi er stedet for meg! Jeg ELSKER sushi, og spiser det litt ofte. Stedet er ikke fancy eller særlig fint, men de har jævlig god sushi, utrolig billig og det ligger veldig nært ved der jeg bor.

Hva drikker du, og hvor?

– Øl, øl og mer øl! Når jeg har fri, så drar jeg til baren Dyrehaven som har latterlig billig øl og god stemning på kjøpet.


Hvem vil du helst møte på byen?

– Jeg er jo så travel, og vil egentlig bare møte dem som jeg ikke har truffet på lenge eller henge med gode venner.

Hvem vil du helst ikke møte ute på byen?


– Jeg orker ikke sure hipstere som er for kule til å trekke på smilebåndet.

Nachspiel-anthems?

– Da går det i Sonic Youth, og Smashing Pumpkins. Men så kan det kjapt gå over til Dipset og Kendrick Lamar. Kommer litt an på humøret og formen, men som oftest så ender vi opp med å rappe til Kendrick.

Søndagstitting på tv når du er klein?

South Park eller The Walking Dead. De to seriene gjør min lille sjel veldig glad.

Til sist; Et godt mantra for en fullverdig helg?

– Ha med et godt selskap med folk du liker/elsker/kommer godt overens med, da blir det alltid god stemning!

NB! Forrige ukes FREDAGSFJAS: Tønes

Nyeste saker fra 730.no

Les mer