Hopp til hovedinnhold
Gi noen dette blikket i baren i helgen 😜 (Instagram/victoriaskau)

FREDAGSFJAS med Vixen-nominerte Victoria Frostmann Skau ✨

YouTube-stjerna Victoria Skau deler sine beste tips for en bra helg!

Vi vet du har ventet på det hele uka. Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas, og denne uken tar vi en prat med den Vixen-nominerte over-all godsnuten Victoria.

Bli bedre kjent med Victoria via Fredagsfjas ✨

– Du har kanskje sett meg innelåst på badet i 24 timer?

(Sjukt bra bio på Tinder).

Den (snart) 21 år gamle Nesodden-jenta har med 66 000 abonnenter på YouTube og Vixen-nominasjon i kategorien «Årets influencer, underholdning» vind i seilene om dagen. Grattis!

– Det er så sinnssykt kult, wow. Jeg er skikkelig stolt, rørt og evig takknemlig. En nominasjon føles helt ærlig ut som en seier i seg selv, i og med at jeg står mot de dyktigste menneskene i underholdnings-Norge. Så det er mildt sagt en utrolig stor ære, og jeg heier virkelig på alle i min kategori. Verdig vinnere hele gjengen!

 

<3 Du som er så rå på YouTube, har du noen tips til YT-spirer som vil prøve seg?

– Ååå, stop it youuuu! Mine beste tips er å lage det innholdet du selv ville klikket deg inn for å se, ikke det du tror andre ønsker å se. Vær original og unik, and do your thing. Det er da det virkelig funker, det lover jeg deg!

 

Godt tips! Har du laget en video du angrer på? Eller blir litt flau av å se nå? 

– Jeg er veldig lite selvhøytidelig og tar egentlig alt med humor. Uavhengig om jeg driter meg ute eller ikke, hahah. Så det er egentlig ingen videoer jeg angrer spesielt på, og om det i så fall hadde vært det, så tar jeg det med et smil, en god latter og går videre med livet mitt. For hvorfor bruke livet på å angre, hæææ?

 

Hva kommer du aldri til å gjøre som Youtube-er eller influencer? 

– Jeg kommer aldrialdrialdri til å reklamere for kosmetiske inngrep eller skjønnhetsbehandlinger. AINT GONNA HAPPEN, my friend. Det er IKKE en slik influencer jeg ønsker å være, eller kommer til å bli!

View this post on Instagram

Partytunga var selvfølgelig på plass på tidenes mest legendariske julebord !!! 🤪 @splaynorge

A post shared by VICTORIA FROSTMANN SKAU (@victoriaskau) on

Flink jente! Over til fjasen. 

Hva er ditt favorittantrekk?

– Hmmmmm, hvertfall ikke det sorte skinnsettet mitt, hehehe 😉 Nesten litt krise at jeg bruker det skinnsettet hver eneste dag, hver fest, chillekvelder, eventer, jobb og så videre. Lettere sagt signaturlooken min! Nesten på kanten til kleint hvor mye jeg bruker det.

View this post on Instagram

Feirer hver eneste dag, hvert sekund og øyeblikk✨

A post shared by VICTORIA FROSTMANN SKAU (@victoriaskau) on

Hvem vil du helst møte i helgen?

– Mitt alterego! GUD, hvor gøy hadde ikke det vært? Det tror jeg er en person alle helst vil møte HVER helg, promise you. Kul type!!!! 😉

– Pluss Herman Flesvig, som heller ikke hadde vært feil!

View this post on Instagram

Ola-kølla får kjørt seg.

A post shared by Herman Flesvig (@hermanflesvig) on

Hvem vil du helst IKKE møte i helgen? 

– Negative og selvsentrerte mennesker. De passer verken inn i min helg eller mitt liv, mildt sagt!

 

Ja, fysj, få det bort. Topp 3 mennesker du ville invitert hjem på middag?

– Herman Flesvig, Martin Lepperød og Nicolay Ramm. Det er gutta mine det! 4-stjerners middag er alt jeg har å si, lets goooo.

 

Hva er helgas vorspill-anthem(s)? 

– Bülow – «Get Stüpid», 100%. En digg og litt sassy sang å lade opp til en syk kveld med!

Hva er helgas nachspill-anthem(s)? 

– «Ride» av SoMo. Sangen sier vel alt!

Hohoooi, yes 🔥 Hva er helgas beste danselåt? 

–Åååå, letteste spørsmålet jeg noensinne har fått! Uten tvil «All The Time» av Zara Larsson. Only goooood vibes.

De eneste vibbene vi er interesserte i! Hva spiser du helst og hvor? 

– SUSHI!!! Så lenge en restaurant eller butikk har sushi, så er jeg down. Jeg tror helt ærlig jeg aldri kommer til å gå lei, og jeg skal derfor snart teste meg selv i ny YouTube-video. «Hvor lenge kan jeg spise sushi uten å gå lei?». Blir nok derfor sushi i noen år fremover i tid, hahah!

 

Hva drikker du helst og hvor? 

– Jeg drikker aller helst Redbull Sugarfree, det er det som får dagene mine til å gå rundt. Drikker det uansett om jeg ligger i senga for å sove, når jeg jobber, når jeg sitter på do (det har også skjedd) – anytime, anywhere.

– Hvordan vinne hjertet til Victoria Skau? Kjøp en Redbull og vi lever lykkelig i alle våre dager.

 

Skål! Hva inntar du helst som nattmat? 

– MAX!! En liten funny historie angående nattmat. Jeg fikk kneet ut av ledd på byen en gang og brakk nesten av en bit av kneskåla. Men dro likevel for å kjøpe nattmat på Max. Det kaller jeg dedikasjon, hahaha!

 

W-o-w… Hvem vil du helst våkne med? 

– Herman Flesvig, 100 dager i uka 🙂 Har full forståelse for hvis Herman må ta med seg Mikkel Niva, han er også hjertelig velkommen altsååå.

Hva er ditt mørkeste partyminne? 

– Det er ærlig så mørkt at jeg ikke husker det ass, og jeg tror kanskje det er like greit egentlig…

 

Hva er det verste du har sendt eller delt fra mobilen en fuktig kveld på byen? 

– Huff, det er sikkert noe så ille at jeg fint har fortrengt det. Men når jeg tenker etter må det nok ha vært å fylleringe og sendt masse tullete meldinger til gutter jeg har hatt crush på, hvor jeg har brettet ut om mine følelser. Snuppa over here blir veldig følsom i fylla kan man si. OG! Ingen av de gangene har det endt særlig bra, hahaha…

 

Ditt beste dagen-derpå-tips?

– IKKE SJEKK KAMERARULLEN FRA GÅRSDAGEN!!!

– Kjøp Max-mat og unn deg selv litt junkfood.

– Sov gjerne 17 timer eller mer, det gjør jeg omtrent hver eneste dag etter fylla. (Produktiv dag, mildt sagt).

– Følger du disse tipsene er du bankers en god dagen-derpå!!!

 

En god tre-trinns-rakett det der 🍔 Søndagstitting? 

– Jeg binge watcher seriøst alt som er å finne på YouTube. Vi snakker om alt fra videoer om hvor stort universet er til matmukbangs. Det er på YouTube det skjer, vettu 😉

 

Hva er dine beste tips for en skikkelig bra helg? 

– Gode venner og familie, topp musikk og jækla god stemning. OG HUSK! Finner du ikke god stemning, så er du nødt til å stå for den gode stemninga sjæl!

View this post on Instagram

blessed with the bessst

A post shared by VICTORIA FROSTMANN SKAU (@victoriaskau) on

 

På ekte godt tips. Takk som stilte, og god helg <3 

 

LES OGSÅ: P3-favoritt deler sine beste helgetips 🍻

Nyeste saker fra 730.no

Les mer