Hopp til hovedinnhold
Godt å kjøle seg ned litt (Rune Bendiksen/TV 3)

FREDAGSFJAS! Triana Iglesias brekker ned sitt beste helgetips og det verste hun har delt fra telefonen 🥂

FriYAY!

Det betyr fredagsfjas med nytt favorittfjes, og denne uken tar vi en prat med Triana Iglesias.

Få av oss kommer like tett på norsk festkultur som Triana, men er hun like feststemt som Paradise Hotel-deltakerne-soon-to-be-influencerne selv? Stay tuned!

Kapteinen på PH-skuta har akkurat returnert til Norge etter innspilling, og alle hjerter gleder seg til ny sesong. (Ikke døm, vi vet du gleder deg du også).

Det er blitt varslet endringer i paradis, og året byr på blant annet to sesonger. Tenk det. TO! 💯 Det må vi selvfølgelig prate litt om.

Hva ser du mest frem til med den kommende sesongen av Paradise, Triana? 

– Det har vært gøy å kunne gå litt ut av rollen hvor jeg måtte holde meg til spørsmålene i manus, og faktisk kunne bare spørre om akkurat hva jeg ville og være mer meg selv.

– Det er alltid gøy med innspilling og er takknemlig som får lov å jobbe i Mexico med en så rå gjeng. Utrolig mye dyktig folk både i Mexico, og hjemme i etterarbeid.

Gjennom alle sine år som programleder for TV3s flaggskip (det må være lov å si når programmet er i sin tolvte sesong?), vitnet de skjønneste relasjoner og hørt de merkeligste sitat.

Hva har vært favoritten? 

– «Jeg bruker aldri kondom. Jeg kan se om en jente har en kjønnssykdom».

Say it loud, say it proud! Og så kan vi ikke glemme:  

– Og klassikeren til Mayoo: «Livet er et lære, man må alltid lære».

Never forget:

På hjemmebane har Triana nylig lansert egen podcast, «Triana og gutta», som byr på søte, morsomme og fine samtaler med blant annet fotograf Olav Stubberud, Ex on the Beach-deltaker turned rapper Adrian Sellevoll, MMA-fighter Emil Meek og artigper Kong Halvor.

Guttaaa!

Hvorfor er det så viktig å prate med akkurat «gutta»? 

– Alle trenger å høre dette. Kanskje spesielt menn kan ta til seg hvor åpne gjestene mine er om følelser, hvordan sårbarheten de tør vise vitner om mot og styrke, ikke svakhet. Og forhåpentligvis kan podcasten inspirerte til flere gode og åpne samtaler, både mellom menn og menn – og menn og kvinner.

– Jeg føler ofte jeg blir ekstra trigget og utfordret i samtalene med bestekameratene og kjæresten, som kommer med helt andre innspill og tanker. Derfor lærer jeg mye om meg selv også. Ikke at de alltid har rett, for det har de ikke, haha. Men de tvinger mer gjerne til å lykke, tenke og argumentere på en annen måte. Og det er sunt!

View this post on Instagram

Når du skal intervjue en av de aller vakreste sjelene du kjenner og det eneste du vil er at HELE Verden skal få se – det du ser hver dag: At han er helt magisk. Jeg har ikke ord til å forklare hvor rå denne fyren her er. Jeg er så vanvittig stolt av han – ikke bare for alt han får til og hvor hardt han jobber… Men, også fordi han er en av de mest ekte og fineste menneskene jeg vet. Også er han der – alltid, for alle, når de trenger han. Noen ganger glemmer han litt å være der for seg selv, og han har ett tempo som er helt insane! Selv med alt han har fått til de siste årene, så er han ganske privat. Alle vet hvem han er – men ikke så mange vet egentlig så mye OM han. Det er mange grunner til at han er en av mine aller nærmeste venner – en av de som kjenner meg best, og omvendt. Så Når vi da skulle lage podcast sammen, så ble det plutselig veldig rart, alle samtalene vi har hver dag skulle plutselig spilles inn. Ekte og helt ærlig. Så hvis du virkelig vil vite hva Olav holder på med, eller bare generelt hvem han er – så er det her sjansen din. Del 1 av 2 episoder med @olav ligger ute nå – «Triana & Gutta» Link i Bio. PS: Olove / @olav – Du har veldig stor plass i hjertet mitt ❤️

A post shared by Triana Iglesias (@trianaiglesias) on

 

Agreed. Bli bedre kjent med Triana via FREDAGFJAS nedenfor 🍑😋

Vi begynner ved startstreken. Hvordan har du det om dagen?

– Helt fantastisk. Livet er bare så jævlig bra! Både de gode og de dårlige dagene – elsker livet!

Diggi! Hvordan vil du beskrive deg selv på fest? 

– Før var jeg jo festen. Haha. Men nå drikker jeg alkohol kanskje to-tre ganger i året. Og er blitt litt kjedelig. Eller fornuftig. Litt usikker, kanskje begge? Jeg er ikke så mye ute mer. Eller på fest, haha…

– Men jeg elsker å danse. Så jeg kan gå på festival, klubb eller estatic dance bare for å danse. Så da er jeg kanskje blitt hun rare??? Jeg vet ikke helt. Det er uansett greit.

Det er bare kult! Hva er ditt favorittantrekk?

– Jeg kler meg etter humøret mitt. Så det kan variere fra dag til dag. Men jeg liker å blande farger, mønster, prikker, striper, ruter. Er glad i kjoler, men også jeans. Elsker sneakers, men også stiletter.

– Måååå jeg velge ett plagg blir det undertøy. Med riktig undertøy føler jeg meg uansett fin. Så her sniker jeg inn litt reklame for favorittrusa mi, Nena, oppkalt etter stylisten Therese Aanonli, fra mitt eget merke. (Hastag annonse, red.anm.)

Hvem vil du helst møte i helgen? 

– Holder meg hjemme, så eneste jeg kommer til å «møte» blir han som skal levere mat fra Foodora.

En god plan! Hvem vil du helst IKKE møte i helgen?

– Denne helgen vil jeg helt ikke møte noen. Jetlag, og akkurat kommet hjem etter to måneder uten fri i Mexico. Månetegn på telefonen hele helgen.

Topp 3 mennesker du ville invitert hjem på middag?

– Gregg Braden, Tony Robbins og Oprah.

Hva er helgas vorspiel-anthem? 

– Its Britney bitch!

Godjenta <3 Hva er helgas nachspiel-anthem? 

– Hva som helst utenom Postgirobygget og sånn gitar-allsang-opplegg. Det der orker jeg bare ikke.

100 %. Hva er helgas beste danselåt? 

– Hva som helst som får meg til å riste på hoftene. Jeg liker når musikken får den spanske siden min frem.

Hva spiser du helst og hvor? 

– Hotellfrokost. Pannekaker med masse jordbær og det skal spises i senga. Eller frokost på verandaen i bungalowen min i Mexico. Hengekøye-frokost.

Mums! Hva drikker du helst og hvor? 

– Vann med sitron. Hele dagen. Flaske i veska anbefales. Stay hydrated people!

Hva inntar du helst som nattmat? 

– Falafel. Eller hvis jeg rekker før det stenger, vegansk burger på Illegal Burger.

Nom! 🍔🧡 Hvem vil du helst våkne med? 

– Forloveden min.

View this post on Instagram

Right at Home ❤️ @mikaelgabriel 30 rotations of experience around the sun. I could write an essay about my love for You, like I usually do. But I suspect that you wouldn’t even read it. 😂 And you know – I know,- you know. But I did add a poem, that I feel on so many levels. (The Artist is tagged in the last photo, but the words are as if they where written for me, from me To you ) ✨ So. this is no tomato- beans. Thia is the Real, unconditional, hard days, good days, unnecessary fight, making up, dancing in the kitchen, passionate lovemaking, anger, happiness, tears, so much laughter that you almost can’t breath, trust, healing old trauma together, patience, respect, growing, building each other up, transparency and communication, dreams, being each other’s safe space, our own secret language and matching tracksuits LOVE. 3000 Spacemuch! Turtle-pants❤️🚀🎈 (See. That wasn’t so long, was it ?) Ps: sorry for some of the typos in the poem 😅

A post shared by Triana Iglesias (@trianaiglesias) on

Ditt beste dagen-derpå-tips? 

– Netflix, farris, masse kos fra kjæreste, hund eller katt, og Foodora. Ikke rør deg hvis du absolutt ikke må.

Truth! Søndagstitting? 

– 90-tallsklassikere.

Hva er dine beste tips for en skikkelig bra helg? 

– Ingen vekkerklokke, lang tur i skogen, venner, god mat, god musikk og gode samtaler.

Drømmehelg! Hva er det verste du har sendt eller delt fra mobilen en fuktig kveld på byen? 

– Jeg måtte ringe naboen min og be henne om å hjelpe meg å låse opp døra. Jeg klarte det ikke selv. Hun kom ut og hjalp med. Veldig snilt klokken 05. Ellers har det skjedd en gang at jeg sendte et bilde til feil person. Det var upopulært – men glemt i dag, tror jeg. Vi snakket aldri om det igjen.

Snill nabo! Hva er ditt mørkeste partyminne?

– Det har jeg lagt bak meg, og så tenker jeg at jeg er glad ting noen ganger går så bra som det går… Ta vare på hverandre og vær forsiktige, folkens!

La oss runde av med det! Takk som delte, og god helg <3

LES OGSÅ: Fredagfjas med danseløva Katarina Flatland 💃

Nyeste saker fra 730.no

Les mer