Hopp til hovedinnhold
Våre yndlingsfjes byr på sitt yndlingsfjas - hver fredag.

FREDAGSFJAS med danske Christopher

KAMELÅSÅM?! (WARNER)

Norske lissom-hunks må gjerne kjøre på med spraytan og #sk14, men i det sekundet danske Christopher ruller inn over norskegrensa i svindyr turnébuss er spillet over for alle teite toys.

Den 22 år gamle «Crazy»-stjernen har #neste med sitt kommende album Told You So, og i tillegg til en koseprat i Oslo nylig så vi vårt snitt til å Fredagsfjase med Kastrup-kjekkasen når vi først var gøtt i gang.

Fun fact: Ikke nok med sitt uimotståelige ytre, unge herr Nissen vant jaggu prisen for Årets Nytænker under danske Music Awards i 2012. Gulp!

Slik gikk det ned da den stilige sangeren delte sine helgefavoritter med oss.


OMG, hei!! Hva er helgens vorspiel-anthems?

– Akkurat nå er det «Feeling Myself» med will.i.am. Beste partylåta og den får meg alltid i sinnsykt godt humør. Vi hører på den hele tida i turnébussen vår, og den gir bandet crazy energi og gjør oss klare til å gå på scenen. 


Favorittantrekk?

– Jeg foretrekker noe helt simpelt som alltid ser pissegodt ud! Sorte boots, sorte jeans, en hvit t-skjorte og lærjakke. Da er jeg klar!

 

Yass! Hva spiser du helst & hvor?

– Da må jeg si Wabiwabi Sushi fra Islands Brygge der jeg bor. De lager virkelig god sushi og det er digg og sunn mat, noe som er perf ettersom jeg hele tiden er på farten. Jeg elsker hjemmelaget mat, men har aldri tid til å lage den selv.  

Hva drikker du helst og hvor?

– Oh, den er vanskelig! Jeg går for en Cucumber Gin på Ruby’s, en superhyggelig og stilig bar rett ved kanalen i København. Den er møblert som en klassisk herskapsbolig, så det er nesten som å være på hjemmebesøk hos noen. Og cocktailmenyen deres er helt åndssvak!

 

 

Hvem vil du helst møte på byen?

– Inspirerende mennesker som gir meg lyst til å feste og danse! Noen av de beste byturene jeg har hatt er seff med nære venner, men noen ganger møter man bare på folk som man øyeblikkelig får god kjemi med og som får stemninga opp. 

 


Hvem vil du helst ikke møte på byen?

– Enkelt! Ekskjærester. Dreper alltid stemninga.


Nachspiel-anthem?

– Cassidy & R. Kelly med «Hotel». Den er ikke ny, men den er og forblir den ultimate nachspiel-låta for meg.


Hvem vil du helst våkne opp med?

– Beyoncé!

Søndagstitting?

– Ooh, True Detective! Helt klart min nye favorittserie. Fy faen Matthew McConaughey er så vilt bra der!


Noen gode råd for å få en PERFEKT helg?

– Den beste helgen for meg tilbringer jeg i et sommerhus med mine venner. Det er noe magisk med å komme ut av byen og komme seg litt bort. Så lager vi masse digg mat, drikker god vin og bare chiller i naturen. Prøv det!

 

 

Forrige ukes FREDAGSFJAS: Elisabeth Carew

Les mer