FREDAGSFJAS: Martin Danielle fra CLMD

18. jan 2014 kl. 00:00

EN DJ DU GJERNE GIR EN BJ…?

CLMD står ikke for CLaMyDia (hei Leo). Bak det Google-vennlige navnet står Carl Louis & Martin Danielle, to New York-baserte Bærums-gutter som har slått seg opp langt utenfor Norge via singlene «Black Eyes & Blue» og «Stockholm Syndrome». Nylig gjorde de stilig figur under P3 Gull i Oslo, og i morgen ser du DJ-stjernene i rød løper-modus på Spellemannprisen i Stavanger. Som om tilværelsen ikke er hektisk nok for den platesnurrende Heartbreak-toppmodellen, har Martin gått hen og fått hendene fulle med sin nye kjæreste; hele Norges Sandra Lyng.
 

Likevel tok den smellvakre stekehelten seg tid til å fortelle 730 hvordan drømmehelgen går ned:

 
 


Fredagens vorspiel-anthems?

– Nummer 1 akkurat nå er jo Pharrell med «Happy», den råeste låten på lenge! Hvordan kan du ikke bli i godt humør av denne? Ellers så er jeg hekta på det nye Childish Gambino-albumet Because The Internet, så det blir definitivt noen låter derfra. «The Worst Guys» er kanskje favoritten. Röyksopp med Susanne Sundfør «Running To The Sea (Pachanga Boys Remix)» er en skikkelig kicker! Og selvfølgelig den nye Pryda(Eric Prydz)-releasen «Lycka/F.A.T»! De to låtene er syyyykt fete! Bonuslåta blir Beyonce «Blow». Når man er så fan av Pharrell som det jeg er, blir det vanskelig å styre unna produksjonene hans når man skal plukke godlåter!


Hva slags klær rocker du helst på fest?

– Jeg digger skinnjakker. Også safer jeg med black on black all the way! Sort blir fort stilfullt selv om det du har på deg er casual. Som DJ er jeg ofte opptatt av å ha på meg noe som er komf å spille lengre sett i, så det havner mange tees i posen når jeg er ute og shopper.  I det siste er jeg på en litt mønstrete skjortetripp, så fortsetter å utforske den verdenen!

Hva spiser du helst & hvor?

– Siden jeg bor i utlandet har jeg ikke lenger så mange stamsteder i Oslo, men jeg pleide henge mye på Bolivar sammen med alle de nybakte latte-mødrene tidligere. Gode salater og sandwicher der! Når jeg er hjemme nå går det mest i Prammen i Sandvika. Litt på grunn av den sinnsykt gode burgeren og den hjemmelagde aiolien, og litt fordi det er resturanten til manageren vår Martin, så kan jeg lure meg unna regningen av og til 😛

Hva drikker du helst & hvor?   

– Den siste tiden har jeg vært mest på Crowbar og testet øl! Men, jeg er egentlig ikke så glad i øl så det er mest fordi det er der gutta her hjemme trives. Så, jeg dilter etter.

Hvem vil du ALLER helst møte på byen?  

– Å, det må jo være clique’n! Tobias «Ninja» Frøystad, Tayo «Fab» Cittadella og Olav «Sølvreven» Stubberud! Da vet jeg at det blir interessant! Alltid best å utforske natten med sine partners in crime!

Hvem vil du helst slippe å møte på byen?    

– Folk med dårlig energi som er ute etter alt annet enn å ha det gøy! Hvorfor holder de seg ikke hjemme?


Hvem vil du helst våkne opp med?

– Hmm, hvis jeg kan velge fra øverste hylle…? Da må det bli hun derre Sandra Lyng Haugen! Det hadde vært drømmen dét! Hun er så sykt digg <3

Hva er ditt mørkeste partyminne?

– Det snakker vi ikke om.


Hvem trenger en hvit helg mest akkurat nå og hvorfor?

– Hmm, ingen jeg kjenner… Føler folk flest rundt meg fester med måte. Men, hvis du spør Carl eller Martin (manager), så er det vel kanskje meg? Hvorfor? Må nok være fordi jeg danset så hardt 2. juledag at jeg forstuet foten og bristet ankelen.


Nachspiel-anthems?– Karaokenach = beste jeg vet! Evt drunk DJ-mixesessions med Carl og Samuel P med 50% spacedisco tracks fra Lindstøm og Todd Terje, og 50% deep techno. Funker alltid ekstremt bra… Hvis det er litt mer low key ville jeg sagt alt fra den vakre stemmen til dama bak Drake «From Time» – Jhene Aiko. Det er bare noe spesielt som skjer når hun synger. Ellers er det jo mange classics: Kendrick Lamar, Murs, Dom Kennedy «She Needs Me (Remix)», Kendrick Lamar «Bitch Don’t Kill My Vibe», Justin Timberlake «You Got It On» og Steven Star ft. Alina Amuri «New Dawn ( DJ Zid Remix)». Hvis jeg noen gang er så heldig at jeg får med meg Sandra hjem, så blir det Justin Timberlake «That Girl» på repeat! 


Søndagstitting når du er klein?

Family Guy!  BEST. SHOW. EVER. Et godt tips er å holde seg unna altfor intense filmer eller serier når man er klein. Jeg så Superman: Man of Steel på Colosseum Kino en gang jeg var skikkelig fyllasjuk, det var den mest slitsomme filmopplevelsen jeg noensinne har hatt.

Noen gode råd for en suksessfull og fullverdig helg?

– Drikk mye vann, få noe ut av dagtid også og vær snill mot andre. Man drar jo ut for å ha det gøy!

 
Se også: Forrige ukes FREDAGSFJAS: Poppa Lars fra Tungtvann