Hopp til hovedinnhold

FREDAGSFJAS: Margaret Berger

Etter å ha vunnet norske MGP med den kuleste Eurovision-låten på årevis….

… så holder Margaret Berger koken som popdiva – og er nå ute med singelen og videoen «Scream». Dessuten er Trønder-blondinen glad i fest, både som deltager og partystarter via rutinert DJ’ing. Det var på høy tide at vi fant ut hvordan superkvinnen liker sine helger.

Helgens vorspiel-anthems?

– Brooke Candy «Opulence», Röyksopp & Robyn «Do It Again», Ariana Grande feat. Iggy Azalea «Problem».

Favorittantrekk?

– Hmmm… det kommer litt an på. Hvis jeg skal spille med Cloudbusting eller danse på Blå til Hoetell går jeg gjerne for litt slutty DJ-hoe-klær, og komfortable sko. Skal jeg ut på dranks så gjerne skjørt eller kjole og høye hæler.

Hva spiser du helst & hvor?

– Pjoltergeist i Oslo er en fin plass med nedpå tone og digg mat. I Trondheim finnes det lite som er bedre enn jentekveld, grillfest og frossen margarithas på Frida. Har snublet i skiltet på vei ut derifra et par ganger…Hva drikker du helst og hvor drikker du det?

– Jeg drikker gjerne Hendricks G&T med agurk HJEMME, fordi det er så j…. dyrt for sprit ute i Norge. Skal jeg skeie ut og feire med drinker så blir det på Nr. 19. i Oslo. Øl blir på Blå eller Dattera til Hagen. Ellers er favorittplassen i hele verden Diskoteket i Trondheim, fordi der gir de så gode klemmer når man kommer.Hvem vil du helst møte på byen?

– Kjedelig svar, men alle vennene mine på en gang hadde vært awesome. Jeg er ikke så glad i folk jeg ikke kjenner, det blir alltid noe styr.

Hvem vil du helst IKKE møte på byen?

– Folk fra Paradise Hotel… Sorry.

Hva er ditt mørkeste partyminne?

– Det er vel som regel det du ikke husker som er verst. Jeg står imellom den 7 minutter lange talen jeg holdt på Song:Expo i Trondheim, på engelsk. Eller den gangen jeg brøt meg inn i min egen leilighet og våknet opp svart og blå kl. 17:00 neste dag. Kan se for meg at det synet av to platåsko og rumpa mi stikkende ut av et vindu kl. 6:00 om morgenen sikkert var litt mørkt for de som så det. Post Eurovision, btw.

Hvem trenger synes du trenger en hvit helg mest akkurat nå?

– Jeg slites mellom Solange og Petter Northug. Solange kan ta seg ei helg, Petter kanskje en måned…?Nachspiel-anthems?

– Alt av Dolly Parton. Vi/jeg har omdøpt nachspiel til Nashville, så nå kan vi bare høre på musikk som er «derifra». Blir mye linedance for den som liker det, og god stemning.

Hvem vil du helst våkne opp med?

– Seth Rogen, Channing Tatum og James Franco i samme seng. Og så ville jeg lagd pannekaker til dem, og så ville de fått meg til å le hele dagen.

Søndagstitting?

– Elsker alt av sci-fi og fantasy på søndager. Star Wars, Buffy the Vampire Slayer, Blade Runner, X-Men og Game of Thrones vil alle gjøre søndagen min bedre.

Noen gode råd for en suksessfull og fullverdig helg?

– Spis middag før du drikker, aldri drikk mer enn to glass sprudlevann. Hvis du ikke vasker håret eller sminker deg så mye, kommer du til å bli sjekka opp mer… Hmm… Ikke gå ut en lørdag i Oslo med surleppe. Takk for meg!


GOD HELG & GOD 17. MAI!

<$ (MACHO/UNIVERSAL)

 
Se forrige ukes FREDAGSFJAS: Blogger (og nå artist) Sophie Elise 

Les mer