Hopp til hovedinnhold

FREDAGSFJAS: Live Nelvik

GUTTER, LYV EI: DERE VET LIVE FÅR DERE NEL-WEAK <3 (P3)

 
Ååå, Live Nelvik. Hvorfor er vi litt sånn forelska i deg uten å kjenne deg? Hvordan er du så søt uten å prøve?
 
Ok;
 
– Jeg er skuffet over at dere ikke har spurt meg før, sa Live Nelvik da vi lurte på om hun ville være med i vår etterhvert ganske sagnomsuste spalte Fredagsfjas. Og jaggu har hun rett. Vi både humrer og klukker når vi hører denne joviale vestkantsjenta/yummy-mummy’en programlede P3Morgen med sin tørre humor. Så klart Live burde vært fredagsfjaset med for lenge siden. Men idag er så sjukt langt bedre enn aldri, og midt oppe i en svær gig (P3 Gull live på NRK3 i kveld, y’all) tok hun seg tid til oss. <3!
 
(LY, Line<3 – red. anm.)

(100% – red. anm)

Her blir det Live, rai rai <3<3<3 Helgens vorspiel-anthems?  

– Le youth sin «Cool», Justin Timberlake sin «Signs» og de raske låtene til Billy Joel. 


Favorittantrekk?


– De beste festene har alltid vært i sminkefri tilstand i løs joggebukse. Som forrige Spellemannfest. Da voicet jeg utdelingen i et lite mørkt rom, og hadde egentlig ikke tenkt meg på videre, før jeg ble overtalt til et liiiiite glass likevel. Så kom «Thong Song» på anlegget, og jammen vant jeg ikke dansegulvet med (Stian) Blipp og Eva Weel Skram til stedet stengte. De folka i paljettminikjoler angra på antrekket den kvelden. Men, sånn ellers viser jeg gjerne frem beina i noe korte greier.


Hva spiser du helst & hvor?   

– Dim sum på Taste of China i Torggata. Hjerteeee! Glovarm bouillabaisse på Broker, og alle steder med pulled pork. Der finner du meg.

Hva drikker du helst & hvor?   

– Etter at jeg fikk barn drikker mest hjemme, uten at man trenger å koble inn barnevernet. Et glass rødt til Downton (Abby), liksom. Og ute drikker jeg hvor som helst. Takknemligheten over #me-time overskygger hvor fint lokalet er.Hvem vil du helst møte på byen?
 

– Min andre familie: Kim, Kourtney, Khloe, Rob og Kylie. Kendall kan bli hjemme. Hun er så humørsyk alltid.


Hvem vil du helst IKKE møte på byen?    


– Vebjørn Sand. Kjapt Google-søk, så skjønner man det.

Nachspiel-anthems?

– Ikke noe Mamas & The Papas til meg, takk. Danser til alt som Will.I.Am har lagt sin touch på. Ja, for jeg drar helst på nachspiel for å fortsette der festen slapp. Twerker også gjerne til 2010’s store musikalske høydepunkt, «Rude Boy».

Hvem vil du helst våkne opp med?

– Tore Sagen.

Søndagstitting?

Krigens unge hjarter. Hilsen Live, snart 31. Eller Keeping up with ALT av The Kardashians.


Noen gode råd / mantraer for en suksessfull og fullverdig helg?

– Barnefri, rødvin og Tores chili con carne. Etterpå stikker vi på Se & Hørs kjendisgalla og hooker opp med skikkelig nære venner. Eller ikke.

Se også: Forrige ukes #FREDAGSFJAS med Mike alias akaM1k3

Nyeste saker fra 730.no

Les mer