FREDAGSFJAS: Linnéa Myhre

10. aug 2012 kl. 00:00

HJERTE X UENDELIG (LINNIIIE.COM)

Den stort sett ganske så smellvakre Linnéa Myhre har vært en av Norges mest populære bloggere via Linniiie.com i mange år. (Og skribent hos oss. ♥) Nå legger hun bloggen på hylla til fordel for forfatterskap. Debutromanen Evig søndag kommer i salg på mandag.

Vi ba solstrålen fra Molde brekke ned helga for oss.

Hva er helgens favoritt-anthems på vorspiel?

– De siste ti gangene har vi/jeg startet med A-Lagets «Flyplass», før det sakte men sikkert har glidd over i Britney Spears <3. Det har sakte glidd over i Britney Spears så lenge jeg kan huske, for øvrig.

Favoritt-antrekk/outfit?

– Det spiller strengt tatt ingen rolle hva jeg tar på meg lenger, da jeg uansett ender opp med å kaste den sorte hettegenseren/uniformen over antrekket. Det må dog være over 20 grader ute før jeg tar på meg kjole, og jeg går ikke i høye hæler med mindre det er karneval.

Drikke helst hva & hvor?

– Helst der det ikke skjer. Men siden jeg har vokst opp med at drikking er forbeholdt helgene, er det vanskelig å finne steder det ikke skjer noe. Er jeg i Oslo, ender jeg med det alltid opp fastklemt i en folkemengde på en kjip bar med 20-årsgrense, tviholdende på et glass hvitvin for mye.

Hvem vil du helst møte på byen?

– Spiller ingen rolle, tør ikke snakke med noen uansett.

Hvem vil du helst IKKE møte på byen?

– Tshawe.

Nachspiel-anthems?

– Blir aldri invitert på nachspiel. Men jeg hadde satt på Joy Division, eller kanskje litt James Blake. Slik at jeg kunne ha blitt semisentimental og sikret meg utestenging fra alle kommende nachspiel.

Hvem vil du helst våkne opp med?

– Med en venninne, slik at jeg vet det gikk like dårlig med henne som det gjorde med meg. Men aller helst alene, uten sko, og med mamma i samme by.  

Hvilke filmer/serier som søndagstitting?

MasterChef eller Breaking Bad. Sistnevnte blir som regel litt for tungt, og filmer er alltid altfor lange. Slår et evig slag for MasterChef.
 

God helg! NB: Husk minMote-Sonia!