Hopp til hovedinnhold

FREDAGSFJAS: Linnéa Myhre deler sine beste tips og verste partyminner

Fredag = favorittdag. Fordi fredag = fredagsfjas!

Spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas, og denne uken tar vi en prat med selveste Linnéa Myhre.

Linnéa kan vi gi en flust med titler, blant annet: forfatter, podcaster, brusdronning og Bloggerne-profil.

Sist vi fjaset med Linnéa var debutromanen Evig søndag like rundt hjørnet.

Siden den gang har hun gitt ut flere bøker, og er for tiden aktuell med sin siste utgivelse, meg meg meg. 

Det var derfor på overtid med en ny prat – se ukens fjas nedenfor!

https://www.instagram.com/p/B11e39yi1V4/

Grattis med ny bok, Linnéa! Hvordan føles det? 

– Takk! Det er veldig stas. Og jeg er veldig tilfreds både med hvordan den ble og alle tilbakemeldingene, og at folk leser og like den. Da føles det verdt alt slitet. Og ikke minst er det ekstra gøy å reise rundt med boka, når man er stolt av det man har laget.

Høres veldig stas ut. Fortell oss om Bloggerne. Hva overrasket deg mest med deltakelsen? 

– Hvor delte meninger folk har om de ulike deltakerne. Folk klager på alle uansett hvem som er i casten, og blir aldri fornøyd.

– Men jeg må si at jeg elsker kontrasten mellom livene våre, og jeg synes vi utfyller hverandre godt.

Fortsetter nedenfor

https://www.instagram.com/p/B1ghP1biNFg/

Og før vi runder av med favorittfjaset, har du og Stine opplevd noe lurveleven i forbindelse med podcasten Kvinneguidens venner

– Det er alltid noen som blir krenket på andres vegne, men det kommer man liksom ikke utenom hvis man skal ytre noe offentlig. Men jeg merker meg hvor lite folk tåler fra kvinner med kødden tone, enn fra menn. Hadde vi sagt halvparten av de tingene noen mannlige podcastere sier…

– Ikke at jeg har behov for å være så drøy, men det er frustrerende at alt man sier skal tas bokstavelig eller i verste mening.

Pjuh, ja. La oss snakke om noe triveligere. 

Les videre for Linnéas beste helgetips, mørkeste partyminne og hvordan 730 spilte en bitteliten rolle (om vi legger godvilja til) i forholdet til kjæresten Sondre <3

Først! Hvordan har du det om dagen? 

– Jeg har det fint! Jeg bytter mellom å jobbe i L.A. og Oslo, og selv om det varme L.A.-været er digg, kjenner jeg at jeg savner den høstete kosestemningen innmari. Vil bare hjem og tenne lys og tenne i peisen.

Hva er ditt favorittantrekk? 

– Jeg liker å gå så løst som mulig, og bruker aldri stramt med mindre jeg virkelig må. Livet er for kort til å pynte seg hjemme.

Fortsetter nedenfor

https://www.instagram.com/p/BuVvSualyx-/

Ikke sant. Hvem vil du helst møte i helgen?

– Siden jeg er i L.A., vil jeg helst møte Britney Spears. Det regner jeg med at skjer.

Vi krysser fingrene. Hvem vil du helst ikke møte? 

– Donald Trump?

Vi krysser fingrene for det, også. Topp 3 mennesker du ville invitert hjem på middag? 

– Britney, så klart. Selv om hun sikkert ikke hadde fått lov av faren sin. Og så ville jeg ha invitert Eyvind Hellstrøm og Kevin Spacey. Sistnevnte har jeg ingen kommentar til.

Den er grei. Hva er helgas vors-anthems? 

– Foruten Britneys «Gimme More» og Nelly Furtados «Maneater», vil jeg si Janelle Monáe – «I Like That». Kan høre den på repeat hele uken.

Fortsetter nedenfor

https://www.instagram.com/p/B1yZPmcCyw7/

Hva er helgas nach-anthems? 

– Jeg holder sjelden ut helt til nach, men jeg hører gjerne på Lars Vaular når jeg går hjem fra byen. Da føler jeg meg på ekte helt udødelig, og klar for å ta karatespark på enhver creep som måtte lure bak en busk i Sofienbergparken.

Hva er helgas beste danselåt? Hvilken låt gjør det umulig å sitte stille? 

– Jeg vil alltid danse når jeg hører «Crazy in Love» eller «Formation» av Beyoncé.

Hva spiser du helst og hvor?

– Etter at Kamai ble lagt ned (WTF, RIP), har jeg gått inn en en restaurant-depresjon hjemme i Oslo. Særlig når det kommer til det asiatiske kjøkken, som er min favorittleverandør innen mat.

– Men om jeg må, kan jeg som regel gå alle steder hvor de serverer brød med smør (tar kanskje med en liten kuvertpakning smør på innerlomma om jeg går på italiensk, ettersom jeg har forstått er er fyfy å be om noe annet enn olje der).

Hva drikker du helst og hvor? 

– Drikker helst prosecco hjemme i godt selskap, eller god, dyr hvitvin på Terretoriet.

– Fun fact: før jeg kjente Sondre, leste jeg DENNE spalten med akkurat dette spørsmål, hvor han sa han likte Prosecco. Det hadde jeg aldri smakt før, som endte med at jeg gikk på polet og spurte om de hadde Prosecco.

– Kjøpte det ikke, da, fordi det hadde bobler i seg og jeg var overbevist om at jeg var allergisk mot bobler på grunn av en uheldig Champagne-opplevelse tidligere. Men noen år senere lærte jeg at Prosecco var det beste, og det av Prosecco-prinsen sjøl/Sondre. Thank u 730 <3

https://www.instagram.com/p/Bv4bFialnZw/

 

Herrigud, så koselig! 😭 Vanskelig å komme seg etter en så koselig historie, men vi må gå videre. Hva inntar du helst som nattmat? 

– Nattmat skjer alltid hjemme, og da blir det ofte brød med noe godt pålegg. Loff med smør er også en slager.

Hold det enkelt! Hvem vil du helst våkne med?

– Sondre. Og helst alle tingene mine. Jeg er så lei av å miste ting.

Hva er ditt mørkeste partyminne?

– Det har vært en del episoder med sovning. Jeg har sovnet både på kirketrappa i Molde, og utenfor Rockefeller i tjue minusgrader. Og jeg har våknet på alt fra en øde øy uten sko, til i ei seng på legevakten. Uten at jeg husker hvordan jeg kom meg til noen av stedene. Men fellesnevneren var sprit, så det har jeg sluttet med.

Det får være moralen i historien. Ditt beste dagen-derpå-tips? 

– Å huske å spise noe før man legger seg. Det avgjør hvor vidt jeg får en god eller dårlig dag. Og så drikker jeg litervis med Farris, og får meg noe frisk luft i løpet av dagen.

Søndagstitting? 

– Jeg er inne i en Første date-fase, og får ikke nok av det. Ellers ser jeg på sminkevideoer på YouTube, som har blitt min nye go-to når jeg har gått tom for serier. Kanskje en episode Younger eller Sweet Bitter mens jeg spiller Candy Crush.

https://www.instagram.com/p/B2KVUloCFwi/

 

Hva er det verste du har sendt eller delt fra mobilen en fuktig kveld på byen? 

– Jeg har ganske streng policy på ikke å dele ting i some etter et visst tidspunkt, så det er sjeldent jeg angrer på noe. Men jeg pleier å ringe, da. Ringe Sondre og late som jeg ikke har drukket så mye. Det er alltid veldig flaut å bli minnet på dagen derpå.

Hva er dine beste tips for en skikkelig bra helg?

– Egentlig å gå skikkelig på fest på fredag, så man bare har lyst å være hjemme på lørdag. Da blir søndagen bra, og det trenger jeg. Få ting føles bedre enn en søndag fri for fylleangst og nerver.

Takk som stilte, og god helg! 

Se også: Jesper Jenset deler sine beste helgetips

Les mer